Antena Căutare

Maria Ilioiu, ispita de la ”Insula Iubirii”, vrea să se angajeze în ”Băieți de oraș”

Surprizele se țin lanț în cel de-al optulea episod al îndrăgitului serial ”Băieți de oraș”, difuzat miercuri, de la 21.15, la Antena 1. Maria Ilioiu, cunoscută de telespectatori drept una dintre seducătoarele ispite de la ”Insula Iubirii”, va apărea într-un scheci alături de alte tinere dornice să obțină un job într-un club

Surprizele se țin lanț în cel de-al optulea episod al îndrăgitului serial ”Băieți de oraș”, difuzat miercuri, de la 21.15, la Antena 1. Maria Ilioiu, cunoscută de telespectatori drept una dintre seducătoarele ispite de la ”Insula Iubirii”, va apărea într-un scheci alături de alte tinere dornice să obțină un job într-un club.

Roby Roberto și prietenii săi, Malone și Dorian, împreună cu iubitele lor vor face orice le stă în putință pentru a reuși în afaceri, așa că vor transforma restaurantul pe care l-au închiriat într-un club exclusivist, dorindu-și să fie de departe cel mai fițos local din țară. Așadar, Gina organizează un casting pentru a alege cele mai sexy fete, iar Maria Ilioiu, ispita de la ”Insula Iiubirii” este una dintre ele.

Dacă Maria va trece cu brio de interviul organizat de Gina, Daniela și Renatta și dacă Roby Roberto și Dorian vor reuși să-l salveze pe Malone de cămătarii de la care au luat bani pentru a-și deschide afacerea, telespectatorii vor vedea miercuri seara, de la 21.15, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x