Antena Căutare

ADDA și Dan Bursuc, invitați speciali în cel mai nou episod „Bravo, tată!”, duminică, de la 23.15, la Antena 1

ADDA și Dan Bursuc participă, în calitate de invitați speciali, în cel mai nou episod „Bravo, tată!”, difuzat duminica aceasta, 31 martie, de la 23.15, la Antena 1.

Colaj Dan Bursuc, ADDA și Răzvan Fodor Galerie
ADDA și Dan Bursuc, invitați speciali în cel mai nou episod „Bravo, tată!”, duminică, de la 23.15, la Antena 1 | Antena 1

Bravo, tată!, comedia ce îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, este despre familie, despre cum micile probleme casnice, de zi cu zi, stârnesc situații dintre cele mai complicate, cu rezolvări cât mai comice, dar și despre cum reușește un bărbat să fie și tată, și soț, și iubit și, totodată, să-și facă și timp pentru prieteni.

ADDA și Dan Bursuc, invitați speciali în cel mai nou episod „Bravo, tată!”

În cel mai nou episod „Bravo, tată!”, Gioni (Răzvan Fodor) își dorește cu orice preț să reapară pe micile ecrane și în viața publică și, în goana după faimă, își contactează fostul coleg de trupă, care a ajuns paznic la o televiziune.

Hotărât să ajungă la unul dintre cei mai cunoscuți impresari, Gioni dă peste ADDA, care joacă rolul unei artiste ce și-a ratat cariera și care ajunge să dea cu mătura în studioul lui Dan Bursuc, un impresar renumit și, totodată, biletul către celebritate al celor patru tătici hotărâți să „reunească” Trupa Lucky Boys:

„M-am distrat teribil, a fost amuzant să am apariția asta în serial, mai ales că a fost vorba despre un pamflet referitor la industria muzicală și, mai în glumă, mai în serios, fix așa este: mergi puțin la „baie” și ți-ai ratat cariera! Totodată, mă bucur că am participat într-o producție de comedie românească, alături de oameni faini!”, a mărturisit ADDA.

La rândul lui, Dan Bursuc a declarat:

„Rolul meu în serial, deși unul episodic, mi s-a potrivit „mânușă”, eu cu asta ocupându-mă - compozitor şi producător muzical și, totodată, deţinătorul unei case de producție muzicală. Cine știe, poate mă voi apuca și de filme!”, a glumit artistul.

Cum vor reuși Gioni, Flavius, Emil și Mario să treacă peste provocările de zi cu zi, dar și dacă ajung ei celebri, telespectatorii vor afla urmărind „Bravo, tată!”, comedia spumoasă ce promite să aducă răsul și emoția în casele celor care îi urmăresc, în fiecare duminică, de la ora 23.15, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x