Antena Căutare

Andreea Mantea, decisă să le închidă gura răutăcioșilor! Iată de ce nu poartă INELUL de la Cristian Mitrea!

Sunt extrem de fericiți împreună și au mari planuri de viitor! Însă, nu pot scăpa de gurile rele. Andreea Mantea spune lucrurilor pe nume, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook.

Sunt extrem de fericiți împreună și au mari planuri de viitor! Însă, Andreea Mantea și Cristian Mitrea nu pot scăpa de gurile rele. De aceea, fosta Burlăciță a decis să spună lucrurilor pe nume, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook.

Asta după ce mai mulți fani au întrebat-o, în urma emisiuniie ”Petrecerea burlăcițelor”, difuzată la Antena Stars, de ce nu poartă inelul de la Cristian, primit în marea finală a show-ului Burlăcița.

"Petrecerea Burlăcițelor" a fost o emisiune de vară, de distracție, care a durat o lună de zile. Nu văd ce legatură are emisiunea cu relația mea cu Cristi??? Asta mi-e meseria- prezentatoare tv. Iar inelul nu îl port, pentru că a fost un inel simbol din partea emisiunii, la cerința lui. Plus că îmi este foarte mare. Este acasă, îl păstrez cu drag. Când voi primi un inel de la el, o să îl port cu siguranță”, a scris Andreea Mantea, pe pagina sa de Facebook.

Se gândesc la NUNTĂ? Andreea Mantea și Cristian Mitrea au fost în vizită la părinți... Cristian Mitrea ar trebui să fie gelos! Andreea Mantea petrece la mare. Uite cât de sexy s-a afișat pe plajă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x