Antena Căutare

"Burlăcița" a debutat în forță! El o vrea pe Daniela Crudu, mii de femei îl vor pe el: Suhaib, concurentul iordanian, zis și "Don Juan"

Pe ea o știți, este frumoasă, carismatică, dar în același timp extrem de controversată. A fost asistentă tv, s-a specializat pe dansul provocator și, în ciuda faptului că e asaltată de bărbați, a avut și ceva decepții în dragoste. Daniela Crudu este protagonista noului sezon "Burlăcița", ce a debut în forță la Antena 1.

Daniela Crudu este noua "Burlăcița"

Domnilor, dar mai ales doamnelor, știm că nu ați ratat marea premieră "Burlăcița", presărată cu suspans, emoție, îndrăzneală, dar și atracție masculină. Am zis masculină. Stop! Să detaliem puțin, căci știm că sunteți multe reprezentante ale sexului frumos care ați privit cu sufletul la gură întâlnirile Danielei cu fiecare pretendent. Au venit cu inel, cu card bancar, cu lenjerie intimă și chiar cu un contract prenupțial, totul în încercarea de a face o primă impresie cât mai bună.

Vezi AICI cum au decurs întânirile Burlăciței cu pretendenții!

Au fost 20, au rămas 11, aleși pe sprânceană de către "Burlăcița": una bucată italiano vero, Pietro, dar și iordanian la care ne vom îndrepta puțin (mai mult) atenția.

Este model de profesie, îl cheamă David Suhaib și, după apariția în emisiune, a fost asaltat cu cereri de căsătorie. "Mi-au plăcut mult ochii lui înșelători", a mărturisit Daniela. Acesta i-a dărut Cruduței un șal, așa cum e tradiția în țara sa de origine.

Vezi AICI momentul întâlnirii lui David Suihab cu Burlăcița!

Deși a fascinat-o cu privirea sa intensă, glumele lui Suhaib au determinat-o pe Daniela să nu se lase luată de valul frumuseții orientale a pretendentului său. Totul, în avantajul lui Lucian, cel care a primit "trandafirul salvator", cel care l-a scăpat de emoțiile ceremoniei finale. Bilă albă pentru Lucian.

Vezi AICI cum a decurs primul contact între Lucian și Burlăcița!

Prima ediție: întâlniri, cadouri, impresii bune sau mai puțin bune. S-a tras linie! Au rămas 11 concurenți care vor lupta pentru inima Danielei Crudu, totul într-o aventură încărcată de suspans, peisaje din însorita Italie și mult romantism.

Antena 1. Miercuri. 20:30. Află totul despre seducție!

Galerie FOTO! Burlăcița Daniela Crudu, ipostazele cu care și-a fermecat pretendenții... "Burlăcița", arme de seducție în masă! Daniela Crudu a apărut la emisiune îmbrăcată într-un costum din latex, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x