Antena Căutare

Întâlnirea dintre Alex şi Burlăciţa s-a încheiat urât, cu mulţi nervi şi dezamăgire! Ce s-a întâmplat între cei doi

În urma apropierii de Alex, Burlăciţa ar fi vrut să îi ofere trandafirul salvator, dar întâlnirea dintre cei doi a avut un final neaşteptat.

La început, lucrurile au mers excelent între Daniela şi Alex. S-au sărutat, şi-au şoptit vorbe dulci la ureche, dar o replică aruncată în momentul nepotrivit a stricat totul.


"Vreau să te impui în faţa băieţilor. Nu ai şi tu un orgoliu de femeie? Chiar te laşi călcată în picioare?", a spus Alex, spre surprinderea vedetei.


Uluită, Daniela pur şi simplu a rămas cu gura căscată. "Regret că o întâlnire care a decurs atât de bine până acum se termină cu un sentiment neplăcut. Simt că am avut un trandafir de oferit, că Alex îl merita, dar spre final şi-a ratat şansa", a declarat Daniela.

Atmosfera s-a încins prea mult între Alex şi Daniela! "Este primul sărut adevărat din acest concurs"... Ceremonia trandafirului vine cu o surpriză! Daniela Crudu a luat o decizie radicală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x