Antena Căutare

Bianca Bonef, dată afară din emisiunea Burlacul. Gestul care l-a rănit profund pe Andi

Situație fără precedent în istoria emisiunii Burlacul. Concurenta Bianca Bonef este rugată să părăsească emisiunea chiar de către Burlac. Întâmplarea care a răsturnat total evenimentele.

Bianca Bonef, dată afară din emisiunea Burlacul. Gestul care l-a rănit profund pe Andi Galerie
Bianca Bonef este dată afară din emisiunea Burlacul | Antena 1/ Burlacul

Bianca Bonef este rugată să părăsească emisiunea Burlacul. Ce gest neașteptat l-a făcut pe Andi să nu-și mai dorească să o cunoască pe tânăra domnișoară din Galați.

Moment neașteptat la seara de cocktail! În loc să se dea startul petrecerii, Andi Burlacul o dă afară pe Bianca Bonef din cauza unei situații neprevăzute create de tânăra de 20 de ani.

Bianca Bonef a venit în emisiunea Burlacul încrezătoare că va reuși să ajungă la inima lui Andi Constantin. Primii pași în decorul de poveste i-a făcut cu multă încredere și eleganță, fapt care l-a făcut pe Burlac să o aleagă în drumul dragostei și să-i ofere un trandafir. Ulterior, la o discuție mai profundă, acesta a decis să-i ofere trandafirul salvator, adică o șansă mai departe.

Însă, un eveniment mai puțin plăcut l-a făcut pe Andi să nu-și mai dorească compania tinerei brunete. Ce a făcut Bianca Bonef?

Citește și: Bianca a pus trandafirul salvator în joc, iar Vanessa și Alexandra au căzut în plasa ei

"Nu sunt aici doar ca să apar la televizor și sper că nici voi! Am acceptat acest format pentru că eu, cu adevărat, am nevoie de cineva în viața mea și când fac ceva la adresa voastră o fac din tot sufletul. Am oferit un trandafir. Pentru mine, trandafirul nu înseamnă doar o floare, înseamnă o intenție, un sentiment", spune Andi Burlacul.

Trandafirul oferit de către Burlac în timpul unei întâlniri îi oferă concurentei certitudinea că, pe viitor, va mai exista cel puțin o întâlnire. Acceptarea trandafirului este, de asemenea, o certitudine că mesajul a fost înțeles.

Însă, atunci când trandafirul este oferit ca monedă de schimb, într-un joc aparent nevinovat, lucruile se complică.

Ea a fost singura care a beneficiat în ediția din această seară de un trandafir, de care a ales să se descotoroseasc. Trandafirul roșu simbolizează intențiile Burlacului și “biletul” către o călătorie în lumea dragostei: ”Pentru mine, trandafirul nu înseamnă doar o floare, ci o intenție, un sentiment”, a spus Andi Constantin.

Bianca Bonef, rugată să părăsească emisiunea Burlacul. Motivul pentru care tânăra de 20 de ani nu va mai participa la emisiune

Burlacului i s-au arătat imagnile înainte de a le întâlni pe fete și a fost lăsat liber să aleagă ce vrea să facă pe mai departe. Văzând imaginile în care Bianca își pune trandafirul în joc și este total indiferentă la scopul și emoțiile Burlacului, acesta a fost pus într-o situație dificilă.

Însă, motivul este mult mai amplu! Nu doar jocul trandafirului a vorbit despre intențiile reale ale tinerei din Galați în această emisiune, ci și declarațiile ulterioare.

Făcând o retrospectivă, Bianca a fost foarte încântată de întâlnirea cu Burlacul, s-a arătat deschisă pe drumul iubirii și entuziasmată de șansă. Inițial, era impresionată de trandafirul oferit, l-a văzut pe Burlac ca pe un bărbat alături de care rezonează, a fost profund încântată de întâlnire, dar s-a schimbat total!

Aceasta spune că nu vede în Burlac un bărbat pe care vrea să îl cunoască și nici un potențial partener.

Citește și: Cum a reacționat Andi Constantin atunci când a aflat ce meserie are Bianca Bonef

Bianca îi spune Burlacului că nu a refuzat trandafirul la acel moment deoarece nu era într-o stare foarte bună: "Pentru că în momentul ăla eu eram mai sensibilă, să zic așa, dormisem cinci minute, nu mâncasem, nu eram în termenii în care ar fi trebuit să fiu. Faptul că l-am acceptat nu era chiar ceea ce eu îmi doream", a spus Bianca Bonef.

"Faptul că eu ți-am dat acel trandafir înseamnă că eu am manifestat o emoție față de tine. Eu am fost cinstit cu tine! Ți-am oferit trandafirul în față, ai folosit sentimentul meu ca să faci un pic de caterincă", spune Andi Burlacul.

Andi s-a simțit umilit de gestul făcut de Bianca și a rugat-o să părăsească emisiunea, iar aceasta, fără nicio urmă de regret, s-a retras din peisaj.

Andi Constantin nu a fost deranjat de faptul că Bianca nu îl place, ci a fost deranjat de comportamentul acesteia și de gesturile care l-au făcut să se simtă umilit: “Comportamentul tău e o problemă pentru mine. M-ai umilit!”.

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 12 martie 2021. Bianca a pus trandafirul salvator în joc, iar Vanessa și Alexandra au căzut în plasa ei... Burlacul 12 martie 2021. Andi Constantin, mărturisire sinceră: "Vreau să vă spun cel mai urât lucru din viața mea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x