Antena Căutare

Burlacul 12 martie 2021. Bianca a pus trandafirul salvator în joc, iar Vanessa și Alexandra au căzut în plasa ei

Bianca Bonef face un gest neașteptat! Pune în joc trandafirul dat de Andi Burlacul, vrând să dea șansa ei altei persoane. Reacțiile celorlalte fete au stârnit valuri.

Burlacul 12 martie 2021. Bianca a pus trandafirul salvator în joc, iar Vanessa și Alexandra au căzut în plasa ei Galerie
Bianca a pus trandafirul salvator în joc, iar Vanessa și Alexandra au căzut în plasa ei | Antena 1/ Burlacul

Tânăra domnișoară a pășit plină de șarm în fața lui Andi și a sperat să-l impresioneze, însă, în prima ediție nu a avut parte de o întâlnire cu el și nu s-a așteptat să primească un trandafir. Norocul i-a surâs și a avut fericita ocazie de a merge în călătorie alături de Burlac.

Pentru a se recompensa, Andi i-a oferit acesteia o întâlnire între patru ochi și un trandafir, care îi dă siguranța că va fi mai departe alături de el, în emisiune.

Bianca Bonef are 20 de ani și a venit în emisiunea Burlacul încrezătoare că va reuși să ajungă la inima lui Andi Constantin. Primii pași în decorul de poveste i-a făcut cu multă încredere și eleganță, fapt care l-a făcut pe Burlac să o aleagă în drumul dragostei și să-i ofere un trandafir.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Cum a reacționat Andi Constantin atunci când a aflat ce meserie are Bianca Bonef

Bianca Bonef își oferă trandafirul. Fetele au amuțit la gestul tinerei de 20 de ani

Bianca Bonef a fost atentă la detalii încă de când a intrat în emisiune și a apreciat gesturile mici și tandre ale lui Andi, semn că și-a dorit mult să fie alături de el. Acesta i-a ascultat povestea vieții și a fost curios să afle mai multe despre cine este cu adevărat bruneta, însă, de partea cealaltă Bianca pare că și-a schimbat total atitudinea.

Inițial, era impresionată de trandafirul oferit de Andi, l-a văzut pe Burlac ca pe un bărbat alături de care rezonează, a fost profund încântată de întâlnire, dar își oferă șansa de a fi alături de el altei persoane.

Fetele de la masă au amuțit când Bianca și-a pus în joc trandafirul și au preferat să stea deoparte pentru că au considerat că gestul ei este total nepotrivit. În plasa Biancăi, însă, au căzut Vanessa și Alexandra, care abia întoarse de la date-ul cu Andi, pline de emoție și entuziasm, nu au înțeles situația în care sunt puse.

"Eram surprinse și șocate de situația în sine", spune Iulia Cazacu. Cele două au căzut victime ale plictiselii colegei deja salvate.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Rodica Budurcă se retrage din emisiunea Burlacul. Motivul pentru care blonda pleacă acasă

Bianca a ascuns trandafirul și le-a pus pe fete să îl caute, iar regula ei spune că prima care îl va găsi va avea parte de șansa brunetei. Așa a alcătuit Bianca jocul, însă regulile sale nu sunt și regulile emisiunii!

Alexandra Mucea și Vanessa Țone au căutat trandafirul fără să se gândească vreo clipă la intențiile Biancăi. Alexandra a fost cea care a scos trandafirul din piscină.

Cum a reacționat Andi Constantin atunci când a aflat ce meserie are Bianca Bonef

Bianca i-a mărturisit Burlacului că este "dominatoare online", după ce acesta a fost curios să afle cu ce se ocupă tânăra domnișoară. Andi Constantin a avut toată dechiderea să o asculte.

Bianca este professional dominator și consideră că unii oameni o judecă pentru asta, astfel că uneori ezită să le spună. Cu toate acestea, bruneta din Galați își asumă job-ul pe care îl are și consideră că oricine poate face ceea ce își dorește.

"Sunt dominatoare online. Asta fac momentan. Așa că eu mi-am ales nișa în care e compromisul minim, în care joc efectiv un rol, de care la final mă detașez. Sunt ok cu mine. Sunt ok cu ce fac", mărturisește Bianca Bonef.

La testimoniale Andi Burlacul vorbește despre jobul pe care l-a ales tânăra de 20 de ani: "A fi dominatrix înseamnă să umilești alți oameni. Alți oameni care își doresc lucrul ăsta și te vor recompensa financiar. Trebuie să fii un actor foarte bun ca să vrei să faci chestia asta, daor că e prea real"

Bianca își justifică alegerea jobului de dominatoare online: "Da, îți dai seama. În jobul ăsta, ca toată lumea, nimeni nu se apucă de plăcere. Toată lumea are nevoie de bani", îi spune Burlacului.

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 12 martie 2021. Vanessa Țone și Alexandra Mucea, întâlnire pe ATV cu Andi Constantin... Bianca Bonef, dată afară din emisiunea Burlacul. Gestul care l-a rănit profund pe Andi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x