Antena Căutare

Burlacul 12 martie 2021. Cum arată vila de lux în care fetele vor locui pe parcursul emisiunii Burlacul

Fetele au fost cazate într-o vilă de lux și au la dispozție tot ce este necesar pentru un trai fără griji, cât timp vor face parte din sezonul șase al emisiunii Burlacul.

Burlacul 12 martie 2021. Cum arată vila de lux în care fetele vor locui pe parcursul emisiunii Burlacul Galerie
Cum arată vila de lux în care fetele vor locui pe parcursul emisiunii Burlacul | Antena 1/ Burlacul

Pretendentele vor împărți casa, camerele, dar și speranțele, totul pentru a-și găsi liniștea lângă Andi Constantin.

Din 25 de pretendente la inima Burlacului, doar 15 au fost norocoase să-l descopere mai mult pe Andi Constati, alături de care au ocazia de a ajunge în Turcia pentru a încerca să îi cucerească acestuia inima definitive.

Astăzi, în cea de-a doua ediție, cele 15 fete rămase au sosit în Turcia, într-o vilă impresionantă pe care o vor împărți pe parcursul competiției.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Rodica Budurcă se retrage din emisiunea Burlacul. Motivul pentru care blonda pleacă acasă

Când au văzut locația în care își vor petrece cea mai mare parte din timp, fetele nu s-au putut abține să nu-ți exprime bucuria: "Vai, dar ce frumos e!", "Nu pot să cred!", "Mamă, fetelor. E exact cum am visat", sunt doar unele dintre reacțiile fetelor, uimite fiind de priveliștea cu adevărat hipnotizantă a loculi unde vor sta.

Pretendentele la inima lui Andi au fost copleșite de priveliște

Aventura începe într-un loc de poveste, unde peisajele luxuriante se împletesc cu dorințele arzătoare ale fetelor, dar și pretențiile de nivel înalt. Aici, domnișoarele vor trăi unele dintre cele mai frumoase amintiri, care ar putea căpăta o semnificație deosebită într-un final. Printre palmieri, se zărește vila cu piscină din Turcia la care fetele vor încerca să-și găsească un loc primitor, un loc unde să se poată simți confortabil și să-și poată așeza fiecare gând, dar și fiecare intenție.

În tot acest timp, la câțiva kilometri depărtare, într-un loc plin de culoare și de savoare, Burlacul se pregătește sufletește pentru a porni pe noul drum.

Răzvan Fodor a glumit pe seama diferențelor "majore" dintre vila fetelor și locul unde el și Andi locuiesc.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Cum a reacționat Andi Constantin atunci când a aflat ce meserie are Bianca Bonef

"Fetelor, pentru că încă suntem în plină pandemie, din păcate, pentru următoarele zile vom sta separați, adică voi veți sta aici, eu cu Andi stăm în altă parte. Mă rog, noi nu avem așa ceva! E ca un fel de colibă, din asta, tradițional turcească", spune Răzvan Fodor.

Dornic de noi experiențe și nerăbdător să afle mai multe despre fetele care vor să-i cucerescă inima, Burlacul le-a pregătit fetelor multe surprize și clipe fantastice: “Am plecat din România ca să ne deconectăm de cotidian, de griji și să ne concentrăm mai mult pe sentimente, pe trăiri și pe emoții”.

Turcia, “granița dintre două lumi”, așa cum o numește Andi, este țara în care fetele și Burlacul vor păși pe drumul dragostei.

Burlacul Andi Constantin a pregătit multe surprize pentru fete!

Multiplu campion la fitness și antreprenor, Andi Constantin este pregătit să plece în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii!

Burlacul nu este singur, ci îl are alături pe Răzvan Fodor, gazda emisiunii, care promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu își va găsi aleasa. ”Chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

Însă cine este norocoasa care va pune capăt burlăcieii lui Andi rămâne de văzut!

Astăzi, în cea de-a doua ediție, cele 15 fete rămase au sosit în Turcia, într-o vilă impresionantă pe care o vor împărți pe parcursul competiției.

După ce în prima ediție s-au întrecut în a-i atrage atenția, fetele așteaptă acum cu nerăbdare întâlnirile cu Burlacul, la Istanbul. Ceea ce ele nu știu însă este că Andi le-a pregătit multe experiențe de neuitat, dar și la fel de multe surprize.

Urmărește emisiunea Burlacul aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place!

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Rodica Budurcă, concurenta de la "Burlacul", imagini incendiare în costum de baie. Cum arată frumoasa blondină... Burlacul 12 martie 2021. Primele tensiuni între Georgeta Catrina și Iulia Cazacu. De ce și-au aruncat replici dure cele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x