Antena Căutare

„Burlacul” Andi Constantin, poză emoționantă din copilărie! Ce detaliu au observat chiar și vedetele: „Ce să vezi?”

Andi Constantin a reușit să își uimească din plin fanii atunci când a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu el în copilărie.

Andi Constantin de la „Burlacul”, îmbrăcat la costum și având un trandafir în mâini Galerie
Pentru cei care nu știu, Andi Constantin este protagonistul sezonului 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1, ce va avea în curând premiera. | Antena 1

Așa cum era de așteptat, imaginea cu micul Andi Constantin a făcut senzație și a adunat instant mai bine de două mii de aprecieri.

Chiar și vedete precum Alex Velea și Sorana Darclee au dat like, iar fanii s-au întrecut în fel și fel de comentarii.

Andi Constantin de la emisiunea „Burlacul” face senzație pe Instagram

Toată lumea a fost mai mult decât uimită de chipul angelic al băiatului cu ochi negri din fotografie. Cu părul aranjat la linie și bluza de un alb imaculat, Andi Constantin pare copil model, la vârsta de cinci ani.

„Buna ANDY!!! De mic cred ca ți-ai dorit Parisul,inocența din privire nici maturitatea nu ți-a schimbat-o,iar viața,oamenii să nu te schimbe,să rămâi așa cum esti(( sensibil,cu un CARACTER frumos și-o eleganță impunătoare. Felicutări MAMEI pentru educația dată!❤️❤️❤️🙏🙏🙏”, „ Ce mic si adorabil erai 🤗”, „ Simpatic de mic”, „Ce copil dragut ai fost,,si acei ochisori negri ca o maslina..te salut cu drag si admiratie”, „Ce de jucarii! Si ce bine imbracat...😂😂😂”, iată doar o parte din comentariile lăsate de urmăritorii lui, pe pagina sa personală de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru cei care nu știu, Andi Constantin este protagonistul sezonului 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1, ce va avea în curând premiera.

Romantic incurabil, inteligent și cu un fizic de adevărat atlet, pentru care a și primit numeroase premii la competiții sportive de profil, tânărul a acceptat provocarea de-a le cunoaște pe tinerele care intră în cursa de a-l cuceri.

Citește și: Răzvan Fodor va prezenta noul sezon Burlacul! "Nu eram convins că este pentru mine această emisiune, dar mi-am schimbat părerea!"

Douăzeci și cinci de tinere vor face tot ce le stă în putință pentru a-i atrage atenția, în locații cu adevărat spectaculoase din România, dar și din Turcia.

Cine este Andi Constantin, protagonistul emisiunii „Burlacul”, sezonul 6, de la Antena 1

Andi Constantin a mai putut fi văzut în cadrul unor show-uri de succes din România și, de fiecare dată, acesta a reușit să câștige inimile a zeci de mii de doamne și domnișoare nu doar pentru modul în care arată, ci și pentru felul său romantic și misterios.

Multiplu campion la fitness, tânărul a dezvăluit faptul că acum simte că este cel mai potrivit moment pentru a porni în căutarea jumătății sale, acesta fiind și motivul pentru care a decis să fie protagonistul sezonului 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1.

„Nu am avut foarte multe iubite pentru că nu mi s-a câștigat încrederea de foarte multe ori. Îmi doresc să am o relație stabilă, să am o familie. Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, a explicat Andi Constantin, extrem de sincer

Andi Constantin este Burlacul – În curând la Antena 1. Toată lumea îl știe, dar nimeni nu-l cunoaște cu adevărat.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x