Căutare Live

Răzvan Fodor va prezenta noul sezon Burlacul! "Nu eram convins că este pentru mine această emisiune, dar mi-am schimbat părerea!"

Răzvan Fodor va prezenta noul sezon al emisiunii "Burlacul." Artistul a povestit într-un interviu, cum a fost anunțat despre noul proiect si cum a primit vestea.

Răzvan Fodor, câștigătorul sezonului 3 de la "Asia Express", va fi noul prezentator al emisiunii "Burlacul."

"Ne-am adunat aici să-ți spun că, eu sunt prezentatorul de la Burlacul. Oarecum m-am și speriat,"spunea Răzvan.

Răzvan Fodor prezintă cel de-al șaselea sezon Burlacul, în curând, la Antena 1

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul îl va regăsi pe artistul Răzvan Fodor în ipostaza de prezentator, în curând, la Antena 1.

Răzvan Fodor va prezenta noul sezon Burlacul! "Nu eram convins că este pentru mine această emisiune, dar mi-am schimbat părerea!"

Un burlac cu care s-a împrietenit repede și gândul că îl va putea ajuta pe acesta să își găsească soția l-au convins pe Răzvan Fodor să accepte rolul de prezentator în noul sezon al emisiunii.

”Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe "Burlacul", să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus Răzvan Fodor.

Artistul, care nu este străin de această ipostază, ci și-a ajutat de-a lungul timpului mai mulți prieteni să ajungă în fața altarului, le-a devenit și naș, așa că nu ar exclude să facă același lucru și pentru ”Burlacul”, pe care l-a îndrăgit de cum l-a cunoscut.

”Este un tip mișto, e foarte normal, frumușel și chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Filmul acela cu tipul care coboară din avionul privat, cu mașina la scară și cu inelul de diamante cumpărat din Damasc în buzunar nu există. Cât despre fete, noi ne asigurăm că el va avea de unde să aleagă”, a încheiat Fodor.

Filmările pentru cel de-al șaselea sezon al emisiunii ”Burlacul” vor avea loc în locații inedite atât din România, cât și din străinătate.

Răzvan Fodor a bifat o nouă realizare! Artistul a făcut aproape jumătate de milion!

Răzvan Fodor a povestit într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show, cum a fost anunțat de noul proiect de la Antena 1, al cărui prezentator va fi, veste care a venit ca un șoc pentru el.

"Nu m-am văzut niciodată, am vazut-o ca pe o emisiune gen, matrimoniale. Nu eram convins că este pentru mine această emisiune, dar mi-am schimbat părerea,"a declarat Răzvan.

Cum a primit Răzvan Fodor vestea

Artistul a fost sceptic la început, nu era sigur că se potrivește acestui format, însă s-a convins repede ca își doreste să ia parte la acest nou proiect de la Antena 1, care vine după Asia Express, unde alături de Chef Sorin Bontea, a câștigat marele premiu.

De aceasta dată, Răzvan se întoarce în televiziune, dar nu în calitate de concurent, ci de prezentator.

Vedeta a vorbit și despre perioada de burlacie din viața lui, dar susține că se simte cu adevărat împlinit de când s-a cășătorit și și-a întemeiat o familie.

Fodor și Bontea au împărtășit cu fanii o parte dintre amintirile lor. "De asta nu am făcut noi gimnastică înainte de Asia Express" |Video

Prezentatorul emisiunii "Burlacul" a dat câteva indicii despre concurentul viitoarei ediții, despre care spune că este un "burlac sănătos la cap, care își dorește să cunoască o fată și să se căsătorească"

Urmăriti mai multe detalii si declarații ale lui Răzvan Fodor, prezentatorul viitoarei ediții a emisiunii Burlacul, care va fi difuzata în curând la Antena 1.

Accesați clipul video de mai sus, prezentat la Xtra NIght Show.

Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Ultimele știri
x