Antena Căutare

Jurnal de Chefi fără limite, episodul 9. Cătălin Scărlătescu, despre experiența competiției: „Emisiunea e dinamică și captivantă”

În cadrul episodului 9 de Jurnal de Chefi fără limite cei trei Chefi Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au vorbit despre experiența pe care au trăit-o în cadrul competiției Chefi fără limite.

Colaj cu Cătălin Scărlătescu, în Grecia, la Chefi fără limite Galerie
Cătălin Scărlătescu este extrem de încântat de experiența „Chefi fără limite” | Antena 1

Show-ul Chefi la cuțite va începe în curând, însă, până atunci chefii își descriu experiența în cadrul proiectului Jurnal de chefi fără limite. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au mărturisit că au fost profund uimiți să descopere locuri din Grecia despre care nici măcar nu știau că există.

Cătălin Scărlătescu a mărturisit că el călătorește cu barca din pasiune, iar această experiență de Chefi fără limite este una care i se potrivește perfect.

Citește și: Jurnal de Chefi fără limite, episodul 8. Chef Iosif Ștefănescu jurizează cele 3 echipe: „Este o bătălie pe bune”

Cum descriu chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea experiența Chefi la cuțite

„Cum am reușit eu să fac ce-mi place. Până acum plecăm cu barca pe bănișorii mei și mergeam din port în port. Cum s-a făcut emisiunea asta care ar trebui să se numească „Scărlătescu fără limite” nu „Chefi fără limite”, că facem exact ce făceam eu înainte. Adică mergem dintr-un loc în altul, ba cu barca, ba cu mașina și gătim cu oamenii. Nu că e frumos. E spectaculos. Eu n-am văzut Grecia decât din postura și din poziția de turist, cu bărcuța liniștit. Dar să intri adânc în ea, să intri în miezul ei, să cunoști oamenii, să cunoști bucătarii, să te duci să cauți ingrediente, cu care ei gătesc și cu care trăiesc”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Mai mult, Cătălin Scărlătescu a evidențiat că faptul că Chefi la Cuțite implică o călătorie pe mai multe insule, dezvoltă dorința concurneților de a rămâne cât mai mult în competiție.

„Faptul că noi ne plimbăm din loc în loc crește și miza acestui concurs, pentru că fiecare concurent își dorește să ajungă în altă locație. În altă insulă. Ce mi se pare spectaculos e că noi nu știm unde ajungem. Este atât de dinamică și captivantă toată treaba că nu vreau să se mai termine emisiunea asta”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.

Și Sorin Bontea, dar și Florin Dumitrescu au mărturisit că priveliștile pe care le văd sunt de-a dreptul superbe.

„Ce-mi place la Chefi fără limite este că am ocazia să și văd lucruri. Am fost în 3 insule până acum. Cu ocazia asta descopăr locuri despre care nu știam că există. E superb”, a spus Sorin Bontea.

„Mi s-a pus un nod în gât. S-a deschis toată priveliștea asta. E de nod în gât”, a spus Florin Dumitrescu în timp ce a descris un peisaj.

Chefi fără limite, noul show culinar plin de aventură, va fi difuzat Antena 1

„Chefi fără limite” este un format original, filmat în această toamnă în insulele grecești. Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Citește și: Cum s-a fotografiat chef Sorin Bontea la filmările pentru show-ul Chefi fără limite. Imaginea a amuzat internauții

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele.

Obișnuiți cu confortul propriei bucătării sau cu cămări bine aprovizionate, concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, lucru ce va duce întreaga competiție la un alt nivel.

Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să iasă câștigătoare în anumite confruntări.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x