Antena Căutare

Jurnal de Chefi fără limite, episodul 8. Chef Iosif Ștefănescu jurizează cele 3 echipe: „Este o bătălie pe bune”

Unul dintre jurații show-ului Chefi fără limite este chef Iosif Ștefănescu. Acesta a făcut mărturisiri despre experiența pe care a trăit-o în Grecia, în cadrul proiectului Jurnal de chefi fără limite

chef-iosif-stefanescu-catalin scarlatescu-chefi-fara-limite-colaj Galerie
Chef Iosif Ștefănescu jurizează show-ul Chefi fără limite | Antena 1

Chef Iosif Ștefănescu a vorbit în cadrul proiectului Jurnal de chefi fără limite despre implicarea sa în show-ul mult așteptat care va fi difuzat pe Antena 1. Iosif Ștefănescu s-a descris ca un „arbitru” care se bucură de gastronomie și în plus, se amuză copios de competiția dintre chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Chef Iosif Ștefănescu a vorbit despre experiența lui de la Chefi fără limite

Chef Iosif Ștefănescu a dat câteva detalii despre experiența de care a avut parte în Grecia:

„Am cu Marius cea mai frumoasă misiune care poate fi inventată pe Pământul ăsta. Ne plimbăm, mâncăm, mai bem un pahar de vine și ne dăm cu părerea cu și despre mâncare. Luăm toate insulele la rând, fiecare locație în parte, mergem pe la fermieri, pe la gospodine, pe la restaurante și încercăm să identificăm rețete noi, ingrediente noi”, a declarat chef Iosif Ștefănescu.

Citește și: Jurnal de Chefi fără limite, episodul 3. Chef Florin Dumitrescu, despre metoda de jurizare. "Lucrurile devin (...) mai agresive"

Juratul de la Chefi fără limite a vorbit și despre relația dintre Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Chef Ștefănescu a observat că cei 3 sunt foarte buni prieteni, însă nu țin cont de prietenie când vine vorba de competiție.

„Pe lângă faptul că sunt foarte buni prieteni și se cunosc foarte bine ei au și o foarte mare competiție internă și le place să câștige. Tocmai de aceea iată-mă ajuns aici și pus în postura de a fi arbitru: lucru câteodată dificil, câteodată haios”, a spus chef Iosif Ștefănescu în cadrul proiectului Jurnal de Chefi fără limite.

Citește și: Jurnal de Chefi fără limite, episodul 2. Chef Cătălin Scărlătescu, mărturisiri despre noile experiențe: „Nu e doar despre gătit”

„Partea amuzantă e să-i văd pe cei trei luptându-se pentru diverse avantaje și diverse amulete. Pentru că această bătălie e o bătălie pe bune”, a completat acesta.

Chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu și-au format echipe alături de care au luptat în competiția din Grecia.

În episodul 5 de Jurnal de Chefi fără limite Sorin Bontea a vorbit despre echipa sa. Cătălin Scărlătescu și-a descris componența echipei în episodul 6, iar Florin Dumitrescu în episodul 7.

Chefi fără limite, noul show culinar plin de aventură, va fi difuzat Antena 1

„Chefi fără limite” este un format original, filmat în această toamnă în insulele grecești. Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Citește și: Cum s-a fotografiat chef Sorin Bontea la filmările pentru show-ul Chefi fără limite. Imaginea a amuzat internauții

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele.

Obișnuiți cu confortul propriei bucătării sau cu cămări bine aprovizionate, concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, lucru ce va duce întreaga competiție la un alt nivel.

Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să iasă câștigătoare în anumite confruntări.

Jurnal de Chefi fără limite, episodul 7. Chef Florin Dumitrescu a mărturisit cum și-a creat echipa: „Are parte de multe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x