Antena Căutare

Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ce bonus important a fost pus în joc pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. „E o probă grea”

În ediția difuzată pe 12 septembrie 2022 de Chefi la cuțite, Chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea se luptă pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. Deși au fost confuzi când au alfat ce trebuie să facă, cei trei chefi au trecut la treabă și au dat tot ce au mai bun.

colaj foto irina fodor chef sorin bontea si chef catalin scarlatescu in bucataria chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Irina Fodor a anunțat care este bonusul pus la bătaie în ediția de astăzi. | Antena 1

În sezonul 10 cuțitele chefilor sunt și mai ascuțite, iar probele de amuletă de la Chefi la cuțite sunt, de asemenea, mai dificile. Pentru a șaptea amuletă chefii au fost nevoiți să îți pună la treabă imaginația, iar bonusul le-a surâs.

Încrezători că nu poate fi mai rău ca data trecută, Irina Fodor le-a dat o veste bună și i-a anunțat că, cel puțin, pentru astăzi, se vor întoarce la o probă clasică. Chiar și așa, amuleta ediției 7 din 14 septembrie a încis din nou rivalitatea între chefi.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 septembrie 2022. Cine a câștigat a șasea amuletă. Reacția juraților după verdictul lui chef Cătălin Petrescu

Sorin Bontea, Florin Dumitrecu și Cătălin Scălătescu se întrec în preparate fine dining pentru avantajul oferit de a șaptea amuletă

Timp de o oră, cei trei jurați trebuie să pregătească un preparat fine dining care să conțină trei feluri de chips-uri.

„E o probă grea. Nu fine dining mă sperie pe mine, că fine dining gătim unii dintre noi. Dar să combini trei chips-uri deja e greu”, a mărturisit Chef Florin Dumitrescu.

Nici când au alfat cine va juriza proba amuletei, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu au fost prea încântați. Cei doi susțin că juratul de azi, Chef Florin Ivan, îl favorizează pe Sorin Bontea.

La final, adunați în bucătăria de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au aflat de la Irina Fodor care este bonusul pus la bătaie astăzi.

„Poți împrumuta un concurent de la celelalte echipe pentru a te folosi de el în timpul unei probe”, i-a anunțat aceasta, spre nemulțumirea lui Chef Scărlătescu.

„Sunt două mâini în plus. La curățat, la spălat, la apretat. Asta e bună când rămâi cu puțini în echipă și nu e bună când rămâi cu puțini în echipă, deci e ca la nebuni.

Eu și așa n-am nicio amuetă. Când oi fi vai de mama mea, cu doi concurenți îl aud pe Bontea că spune: Auzi, Scărlătescu, din micile tale economii, că n-ai multe, dă și mie unu”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Cine a câștigat a cincea amuletă. Verdictul Andreei Moldovan i-a surprins pe chefi

„O să fie funny”, a spus și Sorin Bontea, înainte de a trece toți la treabă.

Totuși, lucrurile s-au dovedit destul de dificile pe parcurs, mai ales pentru Sorin Bontea, care nu a fost în cea mai bună formă a sa.

„Azi e pe Doamne ferește!”, a zis el, supărat că nu iese gătitul așa cum își dorea inițial.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x