Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Cine a câștigat a cincea amuletă. Verdictul Andreei Moldovan i-a surprins pe chefi

După o probă extrem de dificilă unde chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au pus pe masa juratei Andreea Moldovan în total 18 preparate, numai unul a câștigat bonusul uriaș al amuletei a cincea din sezonul 10 de Chefi la cuțite.

colaj foto cu irina fodor, andreea moldovan si juratii chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Andreea Moldovan a anunțat cine a câștigat a cincea amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au avut de-a face cu o probă cu totul specială, în lupta pentru a cincea amuletă a sezonului 10 de Chefi la cuțite. Cei trei chefi au gătit pentru bonusul uriaș care spune că: ”Poți lua în echipa ta un concurent eliminat din celelalte două echipe”. Cei trei chefi au avut parte de o probă foarte dificilă pentru această amuletă avantajoasă.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Cine a câștigat a patra amuletă. Ce a urmat în platou dupa verdictul lui chef Radu Ionescu

Ce au gătit cei trei chefi în lupta pentru a cincea amuletă de la Chefi la cuțite 2022

Timp de o oră, tehnica, rafinamentul și mai ales viteza chefilor de execuție au fost puse sub presiune. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au gătit 6 preparate, fiecare în câte 10 minute după cum urmează:

Ce preparte a gătit Sorin Bontea în proba de gătit viteză de la Chefi la cuțite, sezonul 10

Sorin Bontea a gătit în prima serie de 10 minute ceviche, în următoarele 10 minute tartar de ton, apoi Fish & Chips, în a patra serie de 10 minute Ravioli, apoi a gătit Creveți în unt iar în ultimele 10 minute ale probei de gătit viteză chef Sorin Bontea a realizat curry cu creveți și lapte de cocos.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Cine a câștigat al treilea joc de amuletă al sezonului 10. Marius Tudosiei a dat verdictul

Ce preparte a gătit Florin Dumitrescu în proba de gătit viteză de la Chefi la cuțite, sezonul 10

În același timp, Florin Dumitrescu a început proba de gătit viteză cu un desert: cremă de mascarpone. Apoi, în următoarele 10 minute chef-ul a gătit Tartar de ton, în seria a treia chef-ul a pregătit un hamburger, în seria a patra a probei chef Dumitrescu a gătit midii, în seria a cincea creveți în unt și a încheiat proba cu o salată Caesar.

Citește și: Bontea, Scărlătescu și Florin Dumitrescu prezintă rețetele preparatelor pentru amuletele Chefi la cuțite la ”Rețetă de amuletă”

Ce preparte a gătit Cătălin Scărlătescu în proba de gătit viteză de la Chefi la cuțite, sezonul 10

Cătălin Scărlătescu a început proba de gătit viteză cu un tataki de ton, apoi în seria a doua a gătit scoici, în seria a treia a probei a gătit legume tempura, în următoarele 10 minute Tacos cu creveți, în seria a patra a gătit creveți în crustă panko și a închiat proba cu humus cu carne la tigaie.

Cine a câștigat a cincea amuletă de la Chefi la cțite 2022

În edițiile trecute când a jurizat Andreea Moldovan a preferat de fiecare dată preparatul lui Florin Dumitrescu, motiv pentru care glumele lui Scărlătescu și ale lui Sorin Bontea la adresa colegului său nu au încetat până la aflarea rezultatului.

Andreea Moldovan a ales câte un preparat câștigător pentru fiecare serie de 10 minute de gătit. Astfel că, prima serie a fost câștigată de chef Sorin Bontea cu ceviche, a doua serie a fost câștigată de scoicile lui Cătălin Scărlătescu, din a treia serie preparatul ales de Andreea Moldovan a fost Fish & Chips, în a patra serie Andreea Moldovan a preferat Tacos cu creveți de la Cătălin Scărlătescu, pentru a cincea serie Andreea Moldovan a dat un verdict special și a desemnat câștigătoare toate preparatele, iar în ultima serie a câștigat preparatul curry cu creveți și lapte de cocos gătit de Sorin Bontea.

„A fost extraordinar de bun și extraordinar de greu. Nu știu dacă o să mai fie o amuletă la fel de grea ca asta”, a spus Andreea Moldovan.

Cu majoritate de serii câștigate, Sorin Bontea a obținut cea de-a cincea amuletă a sezonului 10 de Chefi la cuțite.

„Am trei amulete, Florin 2, Cătălin 0”, a spus Sorin Bontea, fericit pentru amuleta câștigată.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Ionuț Irimia a fost arestat în India, iar bucătăria românească i-a adus libertatea... Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Chefii au jucat bowling în culise și a ieșit un show de zile mari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x