În perioadele de post să mănânci ceva gustos și sănătos devine o adevărată provocare pentru oricine! Totuși, iată cum pregătești cea mai bună rețetă de paste de post, fără carne!
Citește și: Paste fără carne, în doar trei pași simpli! Cum se face cea mai bună rețetă de post din lume!
Ingrediente pentru rețeta de paste de post:
- paste (penne sau tagliatelle)
- suc de roșii
- măsline
- 2 conserve ciuperci
- 2 roșii mari
- ceapă
- usturoi
- oregano
- ulei (de preferat, de măsline)
Mod de preparare pentru rețeta de paste de post
Se fierb pastele și se dau prin puțin ulei de măsline ca să nu se lipească între ele. Între timp călim ceapa tocată mărunt, adăugăm treptat roșiile cuburi, sucul de roșii, ciupercile, măsline, câțiva căței de usturoi pisat. Lăsăm să fiarbă și dregem gustul cu oregano, sare, piper și zahăr (ca să obținem gustul dulce de sos de paste).
Citește și: Paste cu legume. Cea mai simplă și delicioasă rețetă de paste de post
Se toarnă sosul obținut peste paste și se savurează.
Poftă bună!
Și voi țineți Postul Sfintei Marii? Cele mai bune BUCATE MĂNĂSTIREȘTI pe care credincioșii le degustă la Putna, Voroneț ... De data asta, Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, ne-a surprins total! Cum prepari cel mai bun COCKTAIL DE PEPENE ...