Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ora 20.00

Gustul copilăriei nu poate fi uitat, dar poate fi reînviat! Cum să pregătești cele mai bune jeleuri de casă din doar trei ingrediente!

 

Gustul copilăriei nu poate fi uitat, dar poate fi reînviat!  Indiferent de vârstă, rețeta care urmează este ideală pentru toți cei care adoră dulciurile, dar țin și la sănătatea lor. 

Ingrediente:

-500 ml suc de portocale

-2 pliculețe gelatină

-miere

Mod de preparare:

1.Se pune un pahar din cantitatea de suc de portocale la încălzit. Lichidul nu trebuie să fiarbă, ci doar să se încălzească. Se adaugă granulele de gelatină, se amestecă și se lasă pentru 10 minute să se dizolve.

2.Peste sucul cu gelatină se toarnă restul sucului rămas și se amestecă. Se adaugă miere după gust, pentru a fi suficient de dulce. Se toarnă în formele preferate.

3.Formele se dau la frigider pentru 4 ore, până se întăresc complet. La servire se poate presăra zahăr peste jeleuri.

*Jeleurile de acest fel pot fi făcute din sucuri din orice alt fruct.

Poftă mare!

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe