Antena Căutare

Muschiuleț de porc în mantie de bacon afumat și dulceață de roșii cherry

Ingrediente

  • 6 cartofi mov,
  • 1 kg mușchiuleț de porc
  • 3 caserole de bacon fâșii
  • 200 g unt
  • 250 ml lapte
  • sare
  • piper
  • 250 g roșii cherry
  • 2 căței de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • 7-8 frunze de busuioc proaspăt
  • 1 legatură pătrunjel verde
  • 10-25 buc. panseluțe
  • 20 buc. sakura mix
  • 2 ridichi
  • 10-15 ciuperci enoki
  • 10-15 buc. chives
  • 20 g susan negru
  • 50 g zahăr
  • 8 buc. baby morcov
  • 50 ml ulei de măsline

Mod de preparare

Se fierb cartofii tocați în cuburi, în apă cu sare, apoi se scurg, se pasează împreună cu untul, apoi se diluează cu lapte fierbinte, până se obține textura dorită și se potrivește gustul cu sare și piper.

Baby morcovul se fierbe, de asemeni, în apă cu puțină sare, atât cât să se pătrundă.

Se curăță muschiulețul de porc, se porționeazaă, apoi fiecare bucată se învelește în fâșii de bacon, se trag la tigaie pentru 1-2 minute pe fiecare parte, apoi se prepară definitiv la cuptor.

Într-o tigaie se pune puțin unt si puțin ulei de măsline, se adaugă usturoiul răzuit, apoi roșiile cherry.

Se călesc bine, se adaugă puțin zahăr pentru a se carameliza și totul se stinge cu vin.

Se lasă să se reducă apoi se pune busuiocul, iar la sfârșit, pătrunjelul tocat marunt.

Se montează preparatele pe farfurie și se ornează cu ciuperci, chivas și panseluțe.

File de dorada unilateral cu mazare concase și măghiran, piure lejer de cartofi noi cu fân... Boom Shaka Laka - Burger cu cipsuri de cartofi mov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x