Antena Căutare

Piept de rață cu legume și sos de vin, un preparat delicios și de nerefuzat

Friptura din piept de rață, gustoasă și aspectuoasă, combinată cu sos de vin și legume nu poate fi decât delicioasă.

Ingrediente

  • 800 g piept de rață
  • 500 g sparanghel verde
  • 300 g baby morcovi
  • Sare
  • Piper
  • 200 ml ulei
  • 1 cățel de usturoi
  • 100 g miere
  • 200 ml vin roșu
  • 100 g muștar
  • microgreens

Mod de preparare

Pieptul de rață se crestează pe partea cu piele, dar fără a pătrunde până la carne și se trage la tigaie, mai întâi pe partea cu piele, pentru 3-4 minute.
Se întoarce pe cealaltă parte și se mai prepară 2-3 minute, după care se dă la cuptor pentru 5-6 minute.
Legumele se fierb în apă cu sare, apoi se scot în apă cu gheață.
Pentru sos, se pune puțin ulei la încins și se aromatizează cu un cățel de usturoi strivit, apoi se adaugă muștarul, mierea și vinul și se lasă pe foc până se reduce și capătă consistența unui sos.
Pieptul de rață se servește alături de legume, cu sos de vin și decor de microgreens.

Flori de dovlecel umplute cu brânză și servite cu sos de ardei capia copți... Rainbow and Ice Cream, un desert ce te cucerește instant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x