Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ora 20.00

Piure cremos de spanac cu ou poșat și parmezan ras

 

Cu ingrediente puține, oricând puteți încropi un preparat simplu și gustos, cum este acest piure cremos de spanac cu ou poșat și parmezan ras.

Ingrediente

  • 1 kg spanac verde
  • 6 ouă
  • 100 g parmezan ras
  • 4 căței de usturoi
  • 100 ml smântână de gătit cu 32% grasime
  • 1-2 linguri ulei
  • 3 linguri oțet
  • sare
  • piper
  • 1 legatură de ceapă verde

Mod de preparare

Se spală spanacul, se curăță și se pune lka fiert, în apă clocotită, pentru 10 minute.

Apoi se scurge, se toacă și se trece prin blender obținând un piure fin.

Se călește o ceapă tocată fin și un cățel de usturoi ras, în ulei încins, apoi se adaugă spanacul și peste puțin timp, smântâna și restul de usturoi răzuit.

Se potrivește gustul cu sare și piper.

Într-un vas, se pune apă la fiert cu puțină sare și 3 linguri de oțet, iar când începe să fiarbă, se amestecă cu o lingură creând rotocoale și se pune câte un ou, care mai întâi a fost spart într-o  ceașcă, pentru a rămâne albușul compact.

Se servește piureul de spanac cu ou poșat și parmezan ras

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti