Antena Căutare

Ceartă URIAȘĂ între chefi! Acuzații grave la adresa lui Cătălin Scărlătescu! Sorin Bontea, negru de supărare! „M-am săturat!”

S-au aprins din nou spiritele între chefi, în cea de-a treia confruntare de la „Chefi la cuțite”! O ceartă aprinsă a izbucnit între chefi, Cătălin Scărlătescu fiind acuzat că nu respectă regulile.

Ceartă URIAȘĂ între chefi! Acuzații grave la adresa lui Cătălin Scărlătescu! Sorin Bontea, negru de supărare! „M-am săturat!”
Ceartă între chefi!

Chefii Sorin Bontea și Florin Dumitrescu l-au acuzat pe chef Cătălin Scărlătescu, mai exact, că a plănuit să nu folosească jamonul ce a fost dat ca temă a acestei probe.

„Am un om care îmi taie. Și la tine nu e nici un jamon! L-a luat pe acesta gata feliat”, a spus chef Sorin Bontea.

„Folosește jambonul pe care trebuie să-l folosești! Nu lua de acela tăiat!”, a spus și chef Florin Dumitrescu.

„Proba este cu jamon. Pot să iau din cămară tot ce-mi trece mie prin cap. Dacă am un jamon feliat în cămară, pot să iau și așa ceva. Important este să folosesc și din ciolanul acela mare”, s-a apărat chef Cătălin Scărlătescu.

„Dar lasă-mă măi nene în pace! Uită-te pe cameră să vezi dacă folosesc sau nu! Nu trebuie să-i dau lui Bontea relații câte grame trebuie să feliez eu dintr-o pulpă de jamon sau dacă folosesc jamon deja feliat”, a adăugat el.

Chef Sorin Bontea a mai spus că s-a săturat să piardă probe respectând reguli, iar alții care „dau pe lângă așa” să câștige.

Război la „Chefi la cuțite”! Chef Cătălin Scărlătescu a atacat cu una dintre amulete! Lovitură sub centură pentru celela... Ups! Chef Cătălin Scărlătescu l-a făcut gelos pe soțul Amaliei? „Mă gândeam că poate mă vede!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x