Antena Căutare

Alexa, românul care a divorțat de nevastă și s-a transformat în femeie: "Am simțit atracție pentru un bărbat prima oară la 16 ani"

Alexa Valianatos, românul care s-a transformat în femeie, își spune povestea la Agenția Vip. Tânărul are doi copii cu fosta soție, iar de opt luni a ales să devină femeie.

Alexa Valianatos, românul care s-a transformat în femeie, își spune povestea la Agenția Vip. Tânărul are doi copii cu fosta soție, iar de opt luni a ales să devină femeie.

Alexa a vorbit deschis despre această experiență și la ”Chefi la cuțite”, unde a venit dornică să demonstreze că succesul unei experiențe nu ar trebui să țină cont de gen, culoare, sau orientare.

Copilăria petrecută alături de mamă i-a stârnit curiozitatea în bucătărie, iar pasiunea culinară a îndemnat-o să profite de orice oportunitate pe care viața i-a oferit-o.

Din a lucra într-un restaurant de aeroport, la a fi responsabilă de meniul unui întreg local, Alexa și-a însușit secretele gastronomice ale tuturor profesioniștilor pe care i-a cunoscut. Alexa spune, însă, că nu a avut parte de același mediu ca restul oamenilor și de foarte multe ori a fost discriminată, marginalizată și exclusă, în ciuda calităților sale.

Alexa Valianatos, românul care a divorțat și s-a transformat în femeie: "Am iubit-o pe soția mea ca pe mine însămi&... Care este reţeta unui concert culinar de succes? O ştie, cu siguranţă, chef Florin Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x