Antena Căutare

Povestea câștigătorului „Chefi la cuţite". Alexandru Comerzan s-a întors în restaurantul din Chișinău unde lucrează

Cuţitul de aur al lui chef Scărlătescu a strălucit până la final! Alexandru Comerzan este câştigătorul sezonului şapte "Chefi la cuţite". O ţară întreagă l-a privit pe tânărul din Republica Moldova în drumul lui spre victoria supremă.

După ce a plecat mai bogat cu 30 de mii de euro, a doua zi s-a întors tot în bucătăria restaurantului din Chişinău unde lucrează. Acolo, a dezvăluit povestea lui, a celui care aduce savoare în farfuriile moldovenilor.

L-am găsit pe Alexandru Comerzan în bucătăria restaurantului unde lucrează de trei ani. Concentrat, dând indicaţii bucătarilor din echipă. Tainele gastronomiei le-a învăţat în Italia, unde s-a mutat cu părinţii acum 16 ani. Dorul de casă şi de tradiţii l-au adus înapoi în Republica Moldova. De la Chefi la Cuţite s-a întors cu reţete noi, dar şi cu 30 de mii de euro.

Alex Comerzan a demonstrat aseară că a meritat cuţitul de aur oferit de Cătălin Scărlătescu după etapa audiţiilor pe nevăzute.

Peste 2,3 milioane de oameni au urmărit cu sufletul la gură victoria lui Alexandru Comerzan. A fost cea mai mare audienţă din sezonul 7 "Chefi la cuţite", cu o cotă de piaţă de 32%.

Desertul cu care Alexandru Comerzan, câștigătorul de aur al sezonului 7, a impresionat jurații... Chef Cătălin Scărlătescu și Alexandru Comerzan, în platoul Observator. Cât de mult i s-a schimbat viața câștigătorului „...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x