Antena Căutare

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tată în urmă cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tată pentru prima oară. El și soția sa, Georgiana, au publicat mai multe imagini înduioșătoare cu micuța lor pe contul personal de Instagram.

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tată în urmă cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa Galerie
Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tată în urmă cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa | Captură Instagram

Bogdan Alexandrescu (Dexter) trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Georgiana, soția sa, a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Luna. Iată primele imagini cu fiica lor, dar și ce mesaj emoționant a transmis fostul concurent de la Chefi la cuțite!

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 11. Ștefan Nistor a devenit tată în urmă cu puțin timp. Cum arată micuțul său

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tată: „Noi trei și restul lumii!”

Bogdan Alexandrescu (Dexter) este în al nouălea cer! Soția fostului concurent de la Chefi la cuțite a adus pe lume, în urmă cu puțin timp, primul lor copil. Tânărul și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe contul personal de Instagram cu mai multe imagini adorabile în care apare Luna, fiica sa și a Georgianei.

Micuța a fost pozată în timp ce stătea pe pieptul tatălui ei, iar chef Bogdan Alexandrescu (Dexter) nu își mai încăpea în piele de fericire și recunoștință. Imaginile cu fetița fostului concurent al show-ului culinar au ”topit” inimile și au captat toată atenția internauților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Noi trei și restul lumii! Mulțumim ca ne-ai ales, Luna și strălucești în universul nostru! Cuvintele sunt mici și puține pentru a exprima Întregul”, a fost mesajul postat de chef Bogdan Alexandrescu (Dexter) în dreptul imaginilor în care anunța venirea pe lume a fiicei sale.

La rândul său, soția lui Dexter a postat, la secțiunea Instastory, o imagine emoționantă în care fetița își ține de mână tatăl. În dreptul fotografiei speciale, Georgiana a scris: „Universul nostru”. Poza a fost distribuită și de fostul concurent de la Chefi la cuțite, profund emoționat și recunoscător pentru perioada unică și frumoasă prin care trece în aceste momente.

Citește și: Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, a anunțat sexul bebelușului. Ce videoclip înduioșător a publicat pe internet

Cine sunt noii Chefi la Cuțite

Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt cele patru nume care vor ocupa scaunele de jurat în cadrul celui mai apreciat cooking-show din România, Chefi la Cuțite.

Cu o vastă experiență în domeniul gastronomic, cei patru sunt gata să îi cunoască pe toți cei care îşi doresc o carieră în acest domeniu, fiind pasionați de tot ceea ce înseamnă bucătărie, și să le dea mai departe din experiența lor.

Noul sezon urmează a fi difuzat în primăvară la Antena 1. Emoțiile sunt mari, miza este pe măsură, iar noutățile formatului vin să adauge un plus de tensiune. Lupta pentru amulete atinge o nouă dimensiune în sezonul 13 și asta pentru că ele vor decide cine sunt cei trei chefi care vor ajunge în etapa Confruntărilor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x