Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Maria Paraschiv de la Chefi la cuțite sezonul 12. Ce au observat fanii imediat

Maria Paraschiv de la Chefi la cuțite sezonul 12 a transmis un mesaj pe contul său de Instagram și fanii au reacționat imediat.

colaj foto cu Maria Paraschiv la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Mesajul concurentei de la Chefi la cuțite sezonul 12 a stârnit numeroase reacții | Antena 1

Maria Paraschiv a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Chefi la cuțite sezonul 12. Recent, aceasta a transmis un mesaj la care fanii au reacționat rapid.

Ce mesaj a transmis Maria Paraschiv de la Chefi la cuțite sezonul 12

„Aseară eu am câștigat! Nu există premiu mai mare pentru mine, banii nu pot cumpăra momentele pe care eu le-am trăit la @chefilacutite alături de bunica.

Datorită ei, datorită bunicului meu despre care vă voi povesti cu o alta ocazie, am avut o copilărie de poveste.

Citește și: Ce a dezvăluit Maria Paraschiv despre mama ei, înainte de semifinala Chefi la cuțite, sezonul 12. De ce nu îi poate fi alături

Bunica este cea care mă trezea in fiecare dimineață cu pupici și îmbrățișări făcându-mi ziua frumoasă de la bun început, cu micul dejun si pachețelul gata pregătite, cea care ieșea pe geam să mă aștepte știind ca ajung de la grădinița/școala. Aveam mereu prânzul pregătit cu 3 feluri de mancare, iar in tot acest timp comunica cu mine despre cum s-a desfășurat ziua mea si ea este cea care m-a învățat sa fiu responsabilă in casă făcând zilnic activități mici dar plăcute cu mine in casă.

Am avut o copilărie plină de activități, mergând cu mine atât ea cât si bunicul meu la orice sport vedeam si îmi doream să încerc, la școala de muzică și multe altele.

Mi-a umplut sufletul cu artă si frumos mergând cu mine aproape in fiecare Weekend la teatru, citindu-mi sau ascultând povești cu mine in fiecare seară înainte de culcare.

Citește și: Mesajul transmis de Janni Alexandridis, după ce a câștigat Chefi la cuțite sezonul 12. Ce a dezvăluit acesta

M-a învățat să apreciez si să valorific munca si implicarea oamenilor, să văd dincolo de aparențe și să imi exprim sentimentele.

Vă mulțumesc vouă, celor care ne-ați urmărit si mi-ați ascultat povestea, mulțumesc @chefilacutite pentru că datorită vouă am una dintre cele mai frumoase amintiri alături de bunica mea! #family #grandma #love”, a fost mesajul transmis de Maria Paraschiv pe contul său de Instagram.

„Ce mult semeni cu ea ❤️ Superbă doamnă!!! IAR TU ESTI UN OM DEOSEBIT ,MARIA! Un caracter și un suflet cum rar vezi în zilele noastre❤️ TE IUBESC❤️”, „Iubirea de bunica e ceva divin, este mai presus de orice! Va ador! Parca sunt eu si buni!💕”, „Bravo Maria,mi-a plăcut mult de tine la Chefi la cuțite,ai fost super 🤩.Mult noroc pe viitor.❤️”, iată doar o parte din mesajele primite de concurentă de la cei care o urmăresc și o apreciază.

Edițiile integrale Chefi la cuțite sezonul 12 se văd în AntenaPLAY

În sezonul 12, Irina Fodor a adus surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV a fost alături de cei trei chefi pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care a adus cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu s-au schimbat în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Una dintre noutățile show-ului culinar a fost o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au avut un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care a preluat acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite. După ce și-au format echipele, chefii au dat startul battle-urilor și al duelurilor și au sperat că vor ajunge în finală cu cât mai mulți concurenți. La final, pe 18 octombrie 2023, în marea finală, Janni Alexandridis a câștigat finala Chefi la cuțite sezonul 12.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Ce mesaj a transmis Cristina Sabău (Mariposa), după finala Chefi la cuțite sezonul 12. Fanii au primit o veste ce i-a bu... Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 12, s-a pozat alături de tatăl său. Ce detaliu au observat fani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x