Antena Căutare

Ce a dezvăluit Maria Paraschiv despre mama ei, înainte de semifinala Chefi la cuțite, sezonul 12. De ce nu îi poate fi alături

Ce a dezvăluit Maria Paraschiv despre mama ei, înainte de semifinala Chefi la cuțite, sezonul 12. Cu ce se ocupă aceasta

colaj foto maria paraschiv si bunica ei la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Ce a dezvăluit Maria Paraschiv despre mama ei, înainte de semifinala Chefi la cuțite, sezonul 12 | Antena 1

Maria Paraschiv se numără printre concurenții care s-au calificat în semifinala Chefi la cuțite, sezonul 12. Așa cum s-au obișnuit fanii show-ului culinar până acum, în această etapă vor avra o probă în care vor găti alături de cei dragi. Din păcate pentru concurenta de la Chefi la cuțite, sezonul 12 mama ei nu îi va putea fi alături și a explicat care este adevăratul motiv.

Ce a dezvăluit Maria Paraschiv despre mama ei, înainte de semifinala Chefi la cuțite, sezonul 12. Cu ce se ocupă aceasta

Încă din preselecții, Maria Paraschiv de la Chefi la cuțite a vorbit despre familia ei. Tânăra concurentă din echipa Amanitei Regale a venit însoțită de bunica ei care a jucat un rol important în cariera ei de bucătar. Mai mult decât atât bunica a fost cea care s-a înscris în competiție, însă din cauza unei accidentări nu a mai putut participa și astfel a înlocuit-o tânăra.

Citește și: Maria Paraschiv, mesaj neașteptat după eliminarea Cristinei Sabău (Mariposa) de la Chefi la cuțite. Ce a spus despre „rivala” ei

Dacă la acel moment, ea doar spera să obțină trei cuție, ulterior ea a fost aleasă de chef Florin Dumitrescu în echipa sa și acum luptă în semifinală. În acest context, Maria Parasciv de la Chefi la cuțite, sezonul 12 a mărturisit de ce mama ei nu îi poate fi alături într-un moment atât de important.

Iată ce a explicat în mediul online, alături de o serie de poze adorabile din copilărie, alături de cea care i-a dat viață.

„Știu că așteptați in această seară să o vedeți cu toții pe bunica, dar vreau să împărtășesc cu voi câte ceva despre mama.

Mama pe care nu ați văzut-o pentru că, din păcate pentru noi, dar din fericire pentru mulți alți oameni, fiind cadru medical nu are mereu posibilitatea de a fii lângă noi fizic in toate momentele, cu toate că vă asigur ca sufletește, trăiește lângă mine si lângă sora mea mai mică fiecare moment din viata noastră.

Este adevărat, am spus că fără bunica nu as fi fost cine sunt azi din multe puncte de vedere, însă cea care a făcut sacrificiul suprem, a fost mama. Ea este cea care la vârsta de 20 de ani a plecat într-o țară străină pentru a-mi oferii un viitor financiar mult mai bun, cea care mi-a dus dorul în momentele in care eu nici nu puteam conștientiza sentimentul.

M-a susținut, înțeles si mi-a dat încredere in fiecare moment al vieții, m-a învățat sa fiu responsabilă si asumată cu deciziile mele, m-a lăsat sa fac tot timpul ceea ce ma face fericită și m-a încurajat si învățat sa fiu “EU” in permanență indiferent de părerile oamenilor.

Mi-a fost mereu prietenă înainte de orice, m-a ascultat, motivat si ocrotit poate chiar si când nu meritam.

Toate cuvintele frumoase pe care mi le adresați, se datorează familie mele!”, a ținut să precizeze concurenta din echipa Amanitei Regale, chiar înainte de semifinala Chefi la cuțite, sezonul 12 din 17 octombrie 2023.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Chefi la cuțite, 15 octombrie 2023. Maria Paraschiv și-a făcut un tatuaj neașteptat. Ce semnifică și ce a zis Florin Dumitrescu

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

S-a dat startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au avut parte de o premieră maraton în această toamnă.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV este alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY. Marea Finală a show-ului culinar are loc miercuri, 18 octombrie 2023. Urmărește emisiunea pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

Ce mesaj a transmis Cosmin Berki, după eliminarea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Cuvintele la care fanii au reacțion... Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Concurenții au primit mesaje de la familie și prieteni. Ce au dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x