Antena Căutare

Ce relație au Carmen, sora lui Cătălin Scărlătescu, și Doina Teodoru. Cum se înțeleg cele două femei importante din viața chefului

Nu mai este un secret pentru nimeni că Chef Cătălin Scărlătescu și Carmen Istrate, sora sa, au o relație deosebită. Recent, aceasta a dezvăluit și cum se înțelege cu Doina Teodoru, iubita bucătarului de la Chefi la Cuțite.

colaj de imagini cu carmen, catalin scarlatescu si doina teodoru Galerie
Nu mai este un secret pentru nimeni că Chef Cătălin Scărlătescu și Carmen Istrate, sora sa, au o relație deosebită. Recent, aceasta a dezvăluit și cum se înțelege cu Doina Teodoru, iubita bucătarului de la Chefi la Cuțite. | Antena 1

Chef Cătălin Scărlătescu și Carmen Istrate, sora sa, au avut dintotdeauna o conexiune foarte bună. Cei doi frați sunt foarte apropiați și obișnuiesc să petreacă foarte mult timp împreună.

Citește și: Doina Teodoru, despre marea fobie peste care a reușit să treacă la America Express. De ce îi era cel mai frică înainte de aventură

Ce relație au Carmen, sora lui Cătălin Scărlătescu, și Doina Teodoru. Cum se înțeleg cele două femei din viața chefului

De când Cătălin Scărlătescu s-a dedicat relației cu Doina Teodoru, Carmen recunoaște că nu se mai văd atât de des ca înainte. Spune însă că nu îi pare rău pentru că fratele său este fericit.

Chiar dacă îi mulțumește pentru că a scoate ce e mai bun din Cătălin Scărlătescu, Carmen Istrate afirmă că nu este foarte apropiată de Doina Teodoru.

”Am avut o perioadă în care ne petreceam tot timpul împreună. Acum el stă mai mult cu Teodora, ceea ce este și normal să fie așa. Au o relație foarte frumoasă și de multe ori dacă stau cu ei nu au ochi decât unul pentru celălalt. (...)

Cu Doina nu sunt foarte apropiată. Însă vreau să-i mulțumesc pentru că a reușit cu Cătălin ceva ce nu a putut nici o femeie până acum…să scoată ce e mai bun din el. Nu știu dacă se gândesc la nuntă sau nu, însă eu una abia aștept să se întâmple. Sunt foarte frumoși împreună.”, a spus Carmen Istrate pentru publicația Click.

Citește și: Cum își împart Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu finanțele. Cei doi iubiți formează un cuplu modern

De aproximativ doi ani, Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu. Încă de la începutul poveștii lor de dragoste, cei doi au preferat să fie discreți și să trăiască iubirea departe de ochii curioșilor.

Singura portiță pe care le-au oferit-o celorlalți să privească în interiorul relației lor a fost provocarea ”America Express - Drumul Aurului”. De atunci, cei doi nu au mai apărut atât de des în spațiul public, fiecare fiind ocupat cu proiectele diferite.

În timp ce Chef Cătălin Scărlătescu e implicat în show-ul culinar Chefi la cuțite, partenera sa, actrița Doina Teodoru se află pe platourile de filmare pentru serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Ambele producții pot fi urmărite pe Antena 1 și AntenaPLAY.

„Nu ne-ați mai văzut de mult timp. Adevărul e că deși stăm în aceeași casă, parcă nici noi nu ne-am mai văzut de mult ?”, a scris Doina Teodoru pe rețelele de socializare.

Citește și: Doina Teodoru, urare emoționantă pentru aniversarea lui Chef Cătălin Scărlătescu. Ce a dezvăluit despre începutul relației lor

Echipa Saint Tropez a pierdut aseară primul concurent, într-o ediţie de Chefi la cuțite care a fost lider de piaţă... Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce probă de viteză a anunțat Irina Fodor. Cum au reacționat chefii când au văzut ce a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x