Antena Căutare

Chef Cătălin Scărlătescu își trimite echipa în străinătate! Prin ce peripeții au trecut pe acolo?

Toată vara chef Cătălin Scărlătescu a muncit cot la cot cu o parte dintre concurenții de la „Chefi la cuțite”. Odată primul sezon încheiat, cheful a făcut planuri de vară și împreună cu noii săi ucenici a conceput și pus în aplicare meniuri speciale pe litoral.

Toată vara chef Cătălin Scărlătescu a muncit cot la cot cu o parte dintre concurenții de la „Chefi la cuțite”. Odată primul sezon încheiat, cheful a făcut planuri de vară și împreună cu noii săi ucenici a conceput și pus în aplicare meniuri speciale pe litoral.

Mai mult decât atât, chef Scărlătescu vrea să-i trimită la muncă în străinătate, la restaurante din toată Europa și chiar în bucătării cu stele Michelin, pentru ca experiența pe care o vor căpăta să fie una cât mai variată. Simpaticul jurat de la Antena 1 spune că vrea să creeze o tradiție din asta și, după fiecare sezon, să îi ia pe concurenți să lucreze cu el și să le ofere toate șansele pentru a se perfecționa.

„Am un proeict frumos în momentul de față cu 4 din cei 6 concurenți ai mei din primul sezon, Zinke, Manole, Negoiță, Banu, noi nu ne-am oprit doar la show, ci am continuat colaborarea, la Riviera, în Mamaia, unde am făcut o bucătărie în mijlocul terasei si am creat un meniu special, iar ei au muncit și s-au jucat culinar. Iar proiectul acesta continuă, toți cei 4 vor pleca timp de 6 luni în străinătate, fiecare pe alte proiecte, în Grecia, Franța, Norvegia și Italia. Mi-am propus să îi ajut să capete cât mai multă experiență, îi ajutat să meargă acolo, ba chiar unul dintre ei va munci la un restaurant cu 2 stele Michelin din Atena. Iar următoarea echipă, cea din noul sezon „Chefi la cuțite”, va avea același tratament: cine va dori să muncească lângă bine poate veni în proiectul TheEAM”, spune acesta.

Noul sezon „Chefi la cuțite” începe la Antena 1 luni și marți, pe 5 și 6 septermbrie, de la ora 20.30, imediat după Observator.

Gina Pistol, apariție extrem de sexy și senzuală! S-a urcat pe masă și...s-a lăsat admirată!... Atac fără precedent la „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea își amenință colegii! „Eu zic să nu vă puneți cu mine...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x