Antena Căutare

CHEF Scărlătescu bifează prima victorie, după o luptă LA CUȚITE! Gianny Bănuță este câștigătorul celui de-al treilea sezon

Doamnelor, domnișoarelor, domnilor, cel de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite” și-a desemnat câștigătorul care este de culoare... mov!

Doamnelor, domnișoarelor, domnilor, cel de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite” și-a desemnat câștigătorul care este de culoare... mov: Gianny Bănuță!

Gianny a câștigat trofeul și marele premiul de 30.000 de euro, reușind să impresionat juriul de specialitate: a gătit meniu complet, ajutat de concurenții din echipa lui Scărlătescu.

Chef Scărlătescu reușește astfel să se alinieze celorlalți doi chefi, asta după ce, în primele două sezoane au câștigat, pe rând, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu.

Victoria a smuls lacrimi, a scos la iveală prietenii, dar a arătat și mult talent în bucătărie. Astfel, pe lista ”Chefilor la cuțite” se mai adaugă un nume: Gianny Bănuțăăăă, un tânăr cu o poveste de viața uimitoare!

Chef Scărlătescu a plâns și și-a cerut iertare în fața colegilor de jurizare: ”Vă iubesc la fel de mult, chiar dacă am f... ”Mama nu m-a vrut. Mă izgonea din casă dacă luam un colț de pâine. Dormeam pe stradă! Bucătăria m-a salvat!” El este Gia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x