Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Andreea Pop și Florentina Enciu, prietenele care i-au uimit pe chefi. Ce au făcut în platou

Andreea Pop și Florentina Enciu sunt prietenele care i-au uimit pe chefi cu apariția lor în ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 1 aprilie 2024. Jurații au fost uluiți când ușile s-au deschis, iar concurentele s-au prezentat în fața lor.

colaj foto cu  Andreea Pop și Florentina Enciu si poza cu juratii la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Cele două prietene au reușit să primească cuțitele și să meargă mai departe în competiție, în bootcampul Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Telespectatorii au avut parte de un moment de-a dreptul spectaculos în ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie 2024, atunci când Andreea Pop și Florentina Enciu și-au făcut simțită prezența în platoul show-ului culinar.

Cele două prietene care își spun The Babitzii au luat cu asalt bucătăria. Energia lor pozitivă și relația deosebită dintre ele nu au trecut neobservate nici măcar de Irina Fodor. Prezentatoarea TV a ținut să afle dacă acestea sunt surori pentru că seamănă foarte mult.

„Eram convinsă că sunteți gemene! Altfel nu pot să-mi explic, semănați și foarte mult, sunteți îmbrăcate la fel. M-ați indus în eroare”, le-a spus Irina Fodor.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Orlando Zaharia a făcut un gest neașteptat după ce a gustat din preparatul lui Alexandru Sautner

Concurentele au fost susținute de familiile lor încă din culisele sezonului 13 Chefi la cuțite. Acestea au ales să facă preparate separate pentru cei patru jurați ai show-ului culinar, decizie care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Andreea Pop (37 de ani) și Florentina Enciu (44 de ani) locuiesc în București și sunt, de profesie, funcționari economici. Deși au o meserie opusă gastronomiei, cele două prietene sunt pasionate de artele culinare.

Andreea Pop și Florentina Enciu sunt prietenele care au uimit jurații în ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 1 aprilie 2024

Chef Alexandru Sautner, chef Richard Abou Zaki, chef Orlando Zaharia și chef Ștefan Popescu au fost luați prin surprindere de apariția Andreei Pop și Florentinei Enciu în ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 1 aprilie 2024.

The Babitzii au fost primite de jurați cu multă energie și cu zâmbetul pe buze. Acestora nu le-a venit să creadă că în spatele ușilor se „ascundeau” doar două persoane cu o energie atât de mare.

„Ce ați mâncat în această dimineață, energie?!”, le-a întrebat chef Richard Abou Zaki.

Cei patru jurați au făcut ochii mari când au aflat că cele două prietene lucrează la Registrul Auto Român. De asemenea, aceștia au fost uimiți de asemănarea dintre ele și de piesele lor vestimentare.

„Noi în șapte ani nu ne-am certat nici măcar o dată! Ne înțelegem foarte bine. Cred că într-o viață anterioară am fost surori. Eu simt că suntem surori dintr-o altă mamă”, au povestit cele două.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Richard Abou Zaki i-a făcut ceva neașteptat lui Ștefan Popescu, în timpul probei pentru amuletă

Andreea Pop și Florentina Enciu au așteptat cu emoții uriașe verdictul final al chefilor. În cele din urmă, acestea au intrat în etapa următoare a competiției cu patru cuțite.

„Să vedem care dintre noi are curajul să vă ia în echipă”, le-a spus chef Alexandru Sautner în glumă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Ce anunț a făcut Irina Fodor despre jocul de amuletă. Care este miza: „Mamă, nu cred!”... Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Cine a câștigat amuleta șase din sezonul 13. Care a fost verdictul dat de Ruby...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x