Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Irina Fodor a dat vestea ce i-a luat pe toți prin surprindere. Ce a urmat în bucătărie

Irina Fodor a dat o veste ce i-a luat pe toți prin surprindere în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023. În bucătărie s-a instalat haosul după anunțul prezentatoarei TV.

colaj foto cu irina fodor si poze cu catalin scarlatescu, sorin bontea si florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Irina Fodor a venit cu o veste neașteptată pentru cei trei jurați, la Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 1 octombrie 2023 a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor un moment neașteptat între chefi. Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu s-au „atacat” cu replici dure, care au stârnit hohote de râs.

Nimeni nu se aștepta ca doi dintre jurați să aducă în platoul de filmare crutoane și colivă având în vedere preparatul lui Valentin Timofte de la ultimul duel, fapt care a luat pe toată lumea prin surprinde.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 septembrie 2023. Ce echipă a câștigat al doilea battle. Banda a adus verdictul într-un mod neobișnuit

„Domnului să ne rugăm!”, a zis chef Cătălin Scărlătescu.

Ce anunț a făcut Irina Fodor în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 1 octombrie 2023

Spiritele s-au liniștit rapid la bancurile de lucru când Irina Fodor a făcut un anunț senzațional. Concurenții și chefii au așteptat cu sufletul la gură să afle ce urmează să se întâmple în competiție.

„Cred că este timpul să descoperim ce se află în aceste bombe! Am însă o propunere care va face jocul mai interesant. Am să vă rog să vă citiți bombele, dar să țineți pentru voi informațiile pe care le găsiți acolo. Dacă nu mă înșel, este prima oară când aveți toți trei câte o bombă”, a fost vestea dată de prezentatoarea TV cu zâmbetul pe buze.

„Abia aștept să vadă ce îi lovește!”, a fost replica lui chef Sorin Bontea, după ce și-a citit amulete din bombă.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 septembrie 2023. Cine este al doilea concurent eliminat. Mirela Chiroabă a obținut cel mai mic punctaj

„E nenorocire maximă la astea! S-a terminat bucătăria cu două dintre amuletele astea”, a mai spus și chef Florin Dumitrescu.

După ce au văzut „armele” cu care intră în battle-ul numărul trei al sezonului 12 Chefi la cuțite, jurații și concurenții au ascultat detaliile pe care Irina Fodor le-a oferit despre noua probă din această seară.

Echipele trebuie să folosească 12 ingrediente în farfurie, dar nu înainte de un joc. Chefii au primit provocarea de bate albușuri de ouă până când spuma se întărește. Primul care a ridicat castronul și l-a întors a fost chef Florin Dumitrescu, care a primit o sarcină importantă de la prezentatoarea TV.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefii sparg bombele cu amulete în această seară, în bucătăria Chefi la cuţite: “Urmează cea mai spectaculoasă amuletă”... Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă ce a adus haos. De ce s-a „certat” cu Florin ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x