Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent

Al cincilea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să piardă un concurent, în ediția 34, difuzată în data de 16 mai 2021, la Antena 1.

Concurenții din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” asteptand verdictul de la eliminare Galerie
După al cincilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, un alt concurent a fost eliminat din competiție | Antena 1

Ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzată în data de 16 ami 2021, a adus un battle special.

Pentru a cincea confruntare, echipa mov, cea verde și cea albastră s-au întrecut în rețete surprinzătoare de steak. Sorin Bontea a ales să facă, împreună cu echipa sa, o rețetă de mușchi de vită cu piure și un pachețel umplut după rețeta Victorinei Matveev, în timp ce echipa albastră a lui Florin Dumitrescu a pregătit un ribeye steak cu piure de trufe. Echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu a mizat pe niște cotlete de berbecuț, servite cu patru feluri de piure și sos delicios.

Ce concurent a fost eliminat în ediția din 4 mai 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

De data aceasta, degustarea a fost făcută de un juriu format din gimnaști de toate vârstele și fiecare a ales farfuria care i-a plăcut cel mai mult. Florin Dumitrescu a fost ales câștigător, așa că rivalii săi au intrat la duel.

Concurenții din echipa mov și din cea verde au pregătit rețete care să meargă de minune alături de vinul ales de ei.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă, chiar după eliminare! De ce a plâns Scărlătescu

Surpriza a fost mare atunci când prima farfurie salvată, anunțată de Irina Fodor, a fost cea pregătită de Victorina Matveev. Aceasta a primit cincisprezece puncte.

Irina Fodor la „Chefi la cuțite”

Irina Fodor a anunțat cine este eliminat de la „Chefi la cuțite”

„Victorina este surpriza serii, chiar nu mă așteptam, ea este surpriza serii”, a fost de părere Florin Dumitrescu, juratul care a și felicitat-o pe concurentă.

Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent din echipa mov, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

O altă farfurie care a impresionat a fost cea pregătită de Rikito Watanabe, japonezul care până acum s-a descurcat de minune la toate probele din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Printre cei lăudați au fost și Cristina Mălai și Elena Matei, care și-a primit verdictul cu lacrimi de emoție în ochi.

La final, în platou au mai rămas Francisco Garcia și Mirela Negoiță, spre marea surprindere a celor trei jurați, care nu se așteptau la o asemenea situație. La final, Irina Fodor a anunțat că Mirela Negoiță este eliminate în ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Surpriza trăită de chefi, la degustare! Ce farfurie a iscat discuții aprinse între jurați... Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă, chiar după eliminare! De ce a plâns Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x