Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Gina Pistol a anunțat ce bonus aduce amuleta 3 și chefii nu au fost tocmai bucuroși

A treia ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a început în forță și a adus chefilor o nouă confruntare pentru amuletă!

Gina Pistol și Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite Galerie
ce temă le-a pregătit frumoasa Gina Pistol, în lupta pentru amuleta cu numărul 3, din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Până acum, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au câștigat fiecare câte o amuletă. În ediția 3 din sezonul 9 al îndrăgitului show culinar, cei trei titani s-au reîntâlnit în bucătărie pentru o nouă confruntare.

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția și a anunțat ce bonus special a pregătit de data aceasta, la „Chefi la cuțite”.

Gina Pistol a anunțat ce beneficiu aduce amuleta din ediția 3 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Acestei amulete îi vom spune prietenește ‚Cine împarte parte își face’. Această amuletă vouă vă place foarte mult. Ați mai avut-o și v-ați bucurat mult de ea. Această amuletă se numește Regula celor 10! V-am zis că vă place”, a anunțat prezentatoarea show-ului culinar.

„Am trăit Regula celor 10, este o amuletă foarte nasoală dacă e întoarsă împotriva ta, mai ales dacă ți-o dă și la final de sezon”, a explicat Florin Dumitrescu, cel care știe cel mai bine cât de neplăcut este să ai concurenții divizați în două echipe, ce lucrează alternativ, câte zece minute.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Connect-R a făcut show cu rețeta de tort, dar și cu dezvăluirile sale

De data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză de zile mari, atunci când au aflat ce temă le-a pregătit frumoasa Gina Pistol, în lupta pentru amuleta cu numărul 3, din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chef Iosif Ștefănescu, un adevărat expert în materie de carne și fripturi delicioase, este cel care va face degustarea și jurizarea.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Chef Iosif Ștefănescu a anunțat cine a câștigat amuleta 3! „Sunt tăticul saramurei”

„Nu cred, saramură de burger. Eu știu un lucru: că el nu mănâncă pește. Ce surpriză o să aibă Iosif în momentul în care o să vadă că are de jurizat pește. Ăsta ne ghicește imediat, se uită la farfurii și imediat zice. Eu îl cunosc pe Iosif de foarte mult timp, nu ai ce să-i reproșezi, nu poți decât să-l adulezi. De fiecare dată când pui mâna pe telefon și îi spui că ai nevoie de ceva are răspuns, are rezolvare, are absolut orice e nevoie ca să te ajute. Adică e un om extraordinar de săritor, muncitor, profesionist”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 3 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Sorin Bontea împlinește astăzi 51 de ani. Ce mesaje i-au transmis persoanele dragi... Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Nicoleta Pop i-a adus Ginei Pistol un cadou ce a făcut-o să plângă de emoție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x