Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Cine a câștigat al patrulea battle. Verdictul dat de Mihail Pautov și echipa emisiunii MediCOOL

După ce au degustat preparatele, invitații speciali din ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 au votat și au decis cine a câștigat cel de-al patrulea battle. Verdictul a fost adus de bandă.

Colaj cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
După ce au degustat preparatele, invitații speciali din ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 au votat și au decis cine a câștigat cel de-al patrulea battle | Antena 1

În ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, doctorul Mihail Pautov, Carmen Brumă și echipa emisiunii MediCOOL de la Antena 1 au degustat preparatele pregătite de echipa portocalie, echipa turcoaz și echipa magenta și au decis cine a câștigat cel de-al patrulea battle, în ediția 19 din 2 octombrie 2023.

Cine a câștigat al patrulea battle de la Chefi la cuțite sezonul 12. Ce verdict au dat medicul Mihail Pautov, Carmen Brumă și echipa emisiunii MediCOOL de la Antena 1.

De data aceasta, echipele au primit misiunea de-a găti cu câte 4 ingrediente, alese de către Florin Dumitrescu, fiindcă el a câștigat jocul de îndemânare. Pentru el a ales vanilie, fistic, edamame și lemongrass, lui Sorin Bontea i-a dat lapte bătut, whiskey, kiwi și măsline verzi, iar lui Cătălin Scărlătescu i-a dat urechile de porc, pieptul de pui, algele și brânza cedar.

În cele șaizeci de minute alocate gătitului, fiecare echipă a încercat să pregătească farfurii cât mai gustoase și mai aspectuoase. La un moment dat, ca să dea un avantaj concurenților săi, Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă:

Citește și: Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Sorin Bontea a dat cu tava de pământ. Ce i-a spus lui Florin Dumitrescu: „Ne-au îngropat!”

„Divide et impera! Sucește chefii celorlalte două echipe pe parcursul unei jumătăți de probe. Chefii vor fi obligați să conducă echipele adverse fără să comunice cu echipele lor”, a fost bonusul ales de liderul echipei portocalii.

Timpul alocat gătitului s-a scurs rapid și apoi a venit momentul în care Mihail Pautov, Carmen Brumă și echipa emisiunii MediCOOL au degustat preparatele și au acordat note. Apoi, banda a început să meargă și a adus verdictul, în ediția 18 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Emoțiile au fost mari și toată lumea s-a rugat să scape de duel. Primele farfurii s-au dat la echipa portocalie și la cea magenta. Scorul a fost destul de strâns, însă la final verdictul a fost clar: cel de-al patrulea battle a fost câștigat de echipa magenta.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Florin Dumitrescu s-a supărat și a țipat la Horia Manea Și Dan Dumitru Ursit (Ursu). Ce a zis

„E incredibil! Îmi vine să sap o groapă și să mă arunc, nu se mai poate așa! Să nu vă mai aud că nu puteți, că atât puteți voi”, a zis Cătălin Scărlătescu, supărat că echipa lui intră la duel.

Apoi, frumoasa Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și câștigătorii au mers în culise pentru a savura o bere, în ediția 18 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Sorin Bontea a folosit o amuletă puternică. Florin Dumitrescu a făcut un gest neaștep... Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Zaid Mohannad (Habibi) l-a enervat pe Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin B...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x