Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Sorin Bontea a dat cu tava de pământ. Ce i-a spus lui Florin Dumitrescu: „Ne-au îngropat!”

Chef Sorin Bontea a răbufnit și a aruncat cu tava de pământ în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 1 octombrie 2023. Juratul a făcut acuzații grave la adresa echipei magenta, iar spiritele au început să se încingă pe platoul de filmare.

colaj foto cu sorin bontea si poza cu florin dumitrescu si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Sorin Bontea s-a enervat în timpul probei de gătit, în ediția 18 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Amuleta lui chef Cătălin Scărlătescu i-a pus în dificultate pe chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu. Echipa portocalie și echipa magentă au fost nevoite să schimbe bancurile de lucru în primele 30 de minute din probă, iar haosul a cuprins bucătăria.

Concurenții nu au avut voie să vorbească între ei despre preparatele pe care și-au propus să le pună în farfurii, motiv pentru care agitația a fost și mai mare. Chef Florin Dumitrescu a fost la un pas să renunțe la probă, în timp ce chef Sorin Bontea încerca din greu să își organizeze echipa.

Situația a devenit mai tensionată după ce concurenții s-au întors la bancurile lor. Presiunea și adrenalina s-au simțit la cote maxime în ultimele minute ale probei. Chef Sorin Bontea nu s-a mai putut abține și a izbucnit când a văzut ce au făcut membrii echipei magenta cu ingredientele lor.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Cătălin Scărlătescu a explodat la gătit! A oprit totul și a făcut ședintă de echipă

„Era un dezastru monstruos pe masă!”, a zis Mioara Sîrbușcu.

„Nu știam pe ce să pun mâna pentru că lucrurile pe care le lăsasem erau continuate altfel!”, a mai adăugat cuțitul de aur din echipa portocalie.

„A fost un dezastru!”, a fost replica lui Habibi.

„Ăștia n-au gătit nimic! Deci noi nu aveam absolut nimic gătit”, a mai spus chef Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea a „explodat” și a dat cu tava de pământ în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 1 octombrie 2023. Ce acuzații grave a făcut

Chef Sorin Bontea a făcut acuzații grave și a dat cu tava de pământ, după ce a revenit la bancul de lucru al echipei sale. Juratul s-a enervat foarte tare când a observat că nu are niciun preparat terminat de concurenții lui chef Florin Dumitrescu, în urma schimbului.

„Nu o arunca, de ce o arunci?!”, l-a întrebat chef Florin Dumitrescu.

„Doar s-au făcut că gătesc! Am stat lângă ei și le-am zis ce să facă. A băgat niște mizerii la cuptor”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

„Da, mă, te-am sabotat!”, a mai fost replica lui chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Florin Dumitrescu a „lovit” cu prima amuletă din sezonul 12! Haosul a cuprins bucătăria

„În loc să ne ajute, ne-au îngropat!”, a completat Mihaela Bărbosu.

Chef Florin Dumitrescu și-a dorit să se revanșeze față de colegul său, fapt pentru care i-a oferit câteva preparate de la el.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Răzvan Mincă a avut nevoie de intervenția medicului. De ce a răbufnit Cătălin Scărlăt... Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Cine a câștigat al treilea battle. Ce echipe au intrat la duel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x