Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Zaid Mohannad (Habibi) l-a enervat pe Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea

În ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, echipa portocalie a intrat la duel cu echipa turcoaz. În timpul probei, camerele de filmat l-au surprins pe Habibi într-o ipostază haotică.

Colaj cu Zaid Mohammad (Habibi) și Valentin Timofte în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
În ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, echipa portocalie a intrat la duel cu echipa turcoaz | Antena 1

Fiindcă au pierdut cel de-al patrulea battle, echipa turcoaz și cea portocalie au intrat la un duel ce a adus o temă de gătit dificilă. La un moment dat, chiar în timp ce toată lumea gătea, camerele de filmat l-au surprins pe Zaid Mohannad (Habibi) cuprins de panică. Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a avut o reacție neașteptată.

Zaid Mohannad (Habibi) a fost filmat într-o ipostază haotică și Valentin Timofte, cuțitul de aur, a avut o reacție neașteptată, în ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12

După ce echipa magenta s-a retras în culise pentru a savura o bere, Irina Fodor a anunțat ce probă de gătit a pregătit, în ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

„Astăzi sunteți doar voi singuri, gătiți fiecare individual, așa că o să vă dau la jumătate: 6 elemente pe fiecare farfurie. Atenție, elemente pe farfurie, nu ingrediente. De exemplu startere sau amuse bouche. Ideea este să se vadă dibăcia voastră în 6 feluri de mâncare diferite. Voi știți foarte bine că chefii apreciază munca voastră, apreciază creativitatea. Voi asta trebuie să folosiți în cele 6 elemente, libertate și creativitate”, a fost vestea surprinzătoare dată de Irina Fodor.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Florin Dumitrescu s-a supărat și a țipat la Horia Manea Și Dan Dumitru Ursit (Ursu). Ce a zis

După ce au stat câteva minute și s-au gândit, cronometrul a pornit și concurenții s-au apucat rapid de gătit. Fiecare a încercat să pregătească 6 elemente, însă unii au avut inspirație, alții au simțit că sunt nesiguri pe ei.

Zaid Mohannad (Habibi) a lucrat la bancul de lucru alături de Valentin Timofte, cuțitul de aur din echipa portocalie a lui Sorin Bontea.

„De data aceasta nu l-am întrebat nimic pe Valentin pentru că eram sigur de cee ace fac”, a zis Habibi la testimonial.

Totuși, în bucătărie, concurentul i-a adresat acestuia câteva întrebări.

„Habibi mă pistona ce să facă, fiindcă nu avea cele 6 elemente în minte”, a zis cuțitul de aur la testimonial.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Sorin Bontea a dat cu tava de pământ. Ce i-a spus lui Florin Dumitrescu: „Ne-au îngropat!”

Emoțiile au fost mari și dorința de-a rămâne în concurs i-a făcut pe mulți să își iasă din zona de confort sau din contră, să caute ajutor la cei din jur. La un moment dat, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea s-a enervat pe colegul său de banc.

„Dacă până acum îl aveam la suflet pe Habibi, de acum înainte privesc altfel situația. Făcea dezordine, e dezmăț aici, prea mare dezordinea”, a zis Valentin Timofte.

Habibi a zis că nu are timp să facă ordine la bancul de lucru, iar asta l-a supărat și enervat pe cuțitul de aur al lui Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Cine a câștigat al patrulea battle. Verdictul dat de Mihail Pautov și echipa emisiuni... Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Monica Iliescu din echipa turcoaz a fost eliminată. Ce reacție a avut Cătălin Scărlăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x