Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 septembrie 2023. Chefii, surprinși de forma inedită a unui preparat. Ce au găsit în farfuria concurentului

În ediția 15 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 25 septembrie 2023, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au fost surprinși de preparatele gătite de concurenți în etapa a doua din bootcamp.

chefi la cutite sezonul 12 Galerie
În ediția 15 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 25 septembrie 2023, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au fost surprinși de preparatele gătite de concurenți în etapa a doua din bootcamp. | Antena 1

Doar un pas îi mai desparte pe concurenți de mult dorita tunică. În editia 15 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 25 septembrie 2023, participanții care au rămas în competiție au avut de gătit paste. Deși inițial, multora li s-a părut un preparat simplu, la jurizare și-au schimbat părerea.

Cei trei chefi au degustat extram de atenți și au ținut cont de fiecare detaliu pentru a se asigura că își aleg cei mai potriviți membri pentru echipele lor. Însă, pe lângă testul gutului, ei au avut de trecut și testul presiunii.

Ce au găsit cei trei chefi în farfuria unui concurent la degustare la Chefi la cuțite, sezonul 12 ediția 15 din 25 septembrie 2023

În editia 15 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 25 septembrie 2023, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au dat startul celei de-a doua probe din battle. Cei trei chefi i-au fiert la foc mic pe cei 46 de concurenți, iar emoțiile lor au atins cote maxime.

Cu toate acestea, în timp ce se plimbau printre bacurile din bucătăria Chefi la cuțite, un anume preparat le-a atras atenție. Jurații nici nu s-au încumetat să guste din porția de paste prezentată de Răzvan Mincă și au privit lung forma neobișnuită.

„Triungiul bermudelor”, a spus chef Cătălin Scărlătescu atunci când a văzut plating-ul inedit făcut de concurent în a doua etapă din bootcamp-ul de la Chefi la cuțite, sezonul 12.

„Hai, Cătălin, gustă și tu”, l-a îndemnat chef Sorin Bontea pe colegul lui.

„Eu am gustat”, a spus repede chef Florin Dumitrescu.

„Și eu am gustat. Cu ochii”, a completat chef Sorin Bontea.

După acest scurt schimb de replici, aceștia au gustat până la urmă, însă nu au lăsat să se vadă nicio părere pe chipurile lor. Degustarea a continuat cu și mai multe porții de paste care i-au contrariat pe aceștia.

„Să știi că noi apreciem foarte mult că te-ai apucat să faci paste, dar dacă trebuie să ajungi la Brașov, de ce te-ai urcat în trenul de Craiova?”, l-a întrebat chef Cătălin Scărlătescu pe Andrei Morariu, când i-a văzut preparatul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 25 septembrie 2023. Chef Florin Dumitrescu, supărat în a doua etapă de bootcamp. Ce s-a întâmplat cu o ... Chefi la cutite, sezonul 12. Care sunt echipele din sezonul 12 Chefi la cuțite. Concurenții au primit tunicile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x