Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Alexandru la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa. Băiatul este cu gândul la Cristina

La scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa, Alexandru a publicat imagini pe rețelele sociale. Băiatul a fost eliminat din casa Mireasa în gala de pe 10 mai 2024.

Colaj cu Alexandru și Cristina Galerie
Alexandru a părăsit casa Mireasa | Antena 1

Alexandru a părăsit casa Mireasa și a mers la familia lui. Iubitul Cristinei a publicat pe contul său de Instagam imagini cu ceea ce a făcut la scurt timp după ce a intrat în posesia telefonului. Fostul concurent al sezonului 9 Mireasa s-a pozat alături de bunica Maria și de Marinela

Mavrodin, soția verișorului lui Alexandru și fosta concurentă Insula Iubirii. De asemenea, Alexandru și-a revăzut nepoțelul pe care l-a îmbrățișat. Apoi, Alexandru a publicat un mesaj pentru Cristina: „Mereu cu tine, iubirea mea!”, alături de imagini cu fata din casa Mireasa. Alexandru a promis că-i va trimite scrisori iubitei și că o va urmări pe AntenaPLAY.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Imagini cu plecarea lui Alexandru. Ce s-a întâmplat în casă după eliminarea iubitului Cristinei

Ce a postat Alexandru la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa

„Și a spus: <<Nu îmi place acasă. Acasă este unde e ea>>. Și ne-am dat seama că l-am pierdut”, au transmis verițorul lui Alexandru și soția acestuia, în dreptul unei fotografii realizate la scurt timp după ce băiatul a părăsit casa Mireasa.

„Abia așteptam să îl văd”, a mai scris Marinela Mavrodin în dreptul unei fotografii în care aceasta apare alături de Alexandru și de bunica Maria.

Alexandru s-a aflat într-o cursă de eliminare deoarece a încălcat regulamentul emisiunii Mireasa, vorbind despre intențiile de vot cu Cristian. Alexandru a fost în cursă alături de Albert și Vlad. Publicul Mireasa l-a votat pe iubitul Cristinei să părăsească emisiunea Mireasa. Deși Alexandru a fost aproape de top 3, acesta nu a avut imunitate, așa că a părăsit casa Mireasa alături de bunica Maria. Primul cuplu al sezonului 9 Mireasa este pus la încercare, însă Alexandru a spus că-i va trimite scrisori Cristinei și că o va aștepta cu dor și iubire.

Întrebat de ce crede că l-au amendat telespectatorii, Alexandru a răspuns: „Să învăț o lecție. Să învăț că trebuie să-mi țin gura, să respect un regulament, să mă pun pe mine pe primul loc și relația mea. Să văd binele și să mă gândesc la consecințe. Astea cred eu că sunt motivele”, a spus Alexandru la Mireasa, Capriciile Iubirii.

Cu o seară înainte de eliminare, Alexandru și Cristina au petrecut timp împreună, iar băiatul și-a rugat iubita să aibă grijă de ea, în cazul în care el va părăsi emisiunea Mireasa.

„Dacă plec, draga mea viitoare soție, îmi doresc să-mi promiți că ai grijă de tine și de sănptatea ta, să mănânci și că n-o să mă dezamăgești cu absolut nimic. În rest, eu te aștept. Că te-a așteptat o viață!”, i-a spus Alexandru Cristinei cu o seară înainte de gala în care a fost eliminat din casa Mireasa.

Mireasa, sezon 9. Imagini cu plecarea lui Alexandru. Ce s-a întâmplat în casă după eliminarea iubitului Cristinei... Mireasa, sezon 3. Ce postează Maria Roman la o lună de la dispariția soțului: „Să mă oprească din goana după bani”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x