Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Chef Richard Abou Zaki, anunțul care i-a lăsat mască pe colegii săi. Ce gătește pentru nea Marin

Chef Richard Abou Zaki a făcut un anunț care i-a lăsat mască pe colegii săi în ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2024. Juratul s-a gândit să-i facă un preparat deosebit lui nea Marin.

colaj foto cu richard abou zaki alaturi  si poza cu orlando zaharia Galerie
Richard Abou Zaki a luat o decizie neașteptată la jocul pentru amuletă, la Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Tensiunea a crescut la cote maxime în ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2024, după ce Irina Fodor a anunțat tema, degustătorul și miza jocului de amuletă. Vestea că nea Marin o să jurizeze preparatele i-a uluit pe chefi.

Chef Richard Abou Zaki, aka Steluță, s-a gândit la o farfurie foarte specială pentru invitat. Chef Ștefan Popescu, chef Orlando Zaharia și chef Alexandru Sautner au rămas mirați când au aflat ce vrea să facă juratul cu stea Michelin.

„Lui nea Marin îi plac dulciurile?”, a fost curiozitatea juratului.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Sorina Andreea Ion a dezvăluit ce sacrificii a făcut ca mamă pentru a-și salva fiica

„Îi plac roșiile și castraveții!”, i-a răspuns Rikito Watanabe de la bancul de lucru.

Așadar, chef Richard Abou Zaki s-a decis să riște cu preparatul său dulce, chiar dacă chef Ștefan Popescu a încercat să-l intimideze spunându-i că deserturile nu sunt pe placul lui nea Marin.

Cu ce preparat a decis chef Richard Abou Zaki să-l impresioneze pe nea Marin în ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2024

Pentru că tema jocului de amuletă din ediția 8 a sezonului 13 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2024 se rezumă la risotto, chef Richard Abou Zaki a hotărât să-i „stingă” lumina degustătorului de astăzi cu un orez dulce.

„O să risc cu un risotto dulce, cum făcea mama mea orezul cu lapte. Numai că acum o să fie orez tiramisu. Am să vă uimesc!”, a mărturisit juratul.

„Pe noi da, dar nu pe nea Marin!”, a fost replica lui chef Ștefan Popescu.

„Când o să mănânci orezul ăsta o să ai senzația că guști dintr-un tiramisu. O să fie ceva spectaculos, nou, inovativ și creativ. (...) Am câștigat premiul pentru cel mai contemporan risotto din ultimii 10 ani, în Italia. Astăzi am doar patru ingrediente”, a mai povestit chef Richard Abou Zaki, vizibil încântat de alegerea făcută.

„Tu ești pe treaba ta?! Hello! O să fii pe locul patru, două puncte, bravo!”, a reacționat chef Ștefan Popescu când și-a auzit colegul de platou.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Chefii au degustat farfuria Gherghinei Gaspar, bunica Mariei Paraschiv. Ce discuții au urmat

„Nu-l lasă steluța să nu facă ceva extraordinar. Până la urmă este cumva obligat moral să vină cu ceva nou. Așa că ori ia două puncte, ori ia cinci puncte astăzi”, a mai adăugat chef Alexandru Sautner.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Ce amuletă a pregătit Irina Fodor. Cine jurizează preparatele chefilor: „Mi-e groază!”... Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Florin Mihuț, tânărul în scaun cu rotile care are o poveste de viată incredibilă. Ce a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x