Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce farfurie i-a intrigat pe jurați la degustare. De ce a plecat Cătălin Scărlătescu de la bandă

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au ridicat cloșurile și au rămas muți de uimire în ediția 20 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2023. Jurații au avut parte de o surpriză neașteptată. Un preparat i-a intrigat pe aceștia.

colaj foto cu sorin bontea, florin dumitrescu si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat preparatele de la duelul din ediția 20 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Ediția 20 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 3 octombrie 2023 a adus în fața telespectatorilor un verdict neașteptat, momente pline de suspans, tensiuni și emoții. Echipele și jurații au trecut prin situații neașteptate în proba contracronometru, motiv pentru care reacțiile acide nu au lipsit din peisaj.

Degustătorii serii au fost impresionați peste măsură de preparatele concurenților și le-a fost deosebit de greu să ia o decizie în privința farfuriei preferate. Voturile lor au decis soarta echipelor din battle-ul cinci al show-ului culinar.

Preferințele invitaților au fost diferite, drept dovadă stă rezultatul adus de bandă în bucătărie. Așadar, chef Cătălin Scărlătescu intră la duel cu toți concurenții în timp ce chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au trimis doar jumătate de echipă.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 septembrie 2023. Irina Fodor, anunț total neașteptat la individuale. Ce condiții le-a impus concurenților

Greu nu a trecut pentru cei care au mers la proba individuală. Irina Fodor a anunțat o temă pe măsura așteptărilor. Competiția trece la un alt nivel, iar până la final vor rămâne doar concurenții care vor face față provocărilor.

Deși au avut de realizat o rețetă care să meargă perfect cu bere, membrii echipelor au întâmpinat unele dificultăți. Astfel, preparatele lor au reușit să-i impresioneze, dar și să-i dezamăgească pe chefi.

Jurații au fost intrigați de o farfurie la degustarea din ediția 20 a sezonului 12 Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2023

Nici bine nu a ridicat cloșul primei farfurii că chef Cătălin Scărlătescu s-a decis să plece de lângă bandă. Acesta a fost surprins de faptul că un concurent a făcut desert care nu ar putea fi consumat cu bere.

„Bă, ați înnebunit de tot?! Nu se poate să vii cu o bezea, o înghețată cu lămâie! Mi se pare ireal!”, a spus juratul.

„N-ai cum! Bere cu iaurt?! Există o convenție a berii. Niciodată nu se consumă cu iaurt sau înghețată”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 septembrie 2023. Sorin Bontea a folosit amuleta care a adus hazardul în bucătărie. S-a lăsat cu suspine

Preparatul Ralucăi Hulubei a fost dezbătut în amănunt de chefi. Aceștia au fost intrigați de tot ce au găsit în farfuria concurentei.

De asemenea, au existat farfurii care au surprins într-un mod plăcut jurații. Concurenții au fost inspirați și au pus pe bandă rețete neașteptate.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce verdict neașteptat a adus banda în battle-ul cinci: „Am refuzat să cred!”. Toți au... Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Fabian Soare a fost eliminat din sezonul 12. Ce punctaj a obținut farfuria concurentu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x