Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 septembrie 2023. Oase a făcut show la degustare și i-a ținut în suspans pe chefi. Ce a spus despre preparate

Oase a făcut show de zile mari la degustare și i-a ținut în suspans pe jurați în prima ediție din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 2 septembrie 2023. Invitatul special și-a spus părerea despre preparatele pe care le-a gustat.

colaj foto cu oase la degustare si poze cu oase, sorin bontea, iosif stefanescu si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Oase a degustat preparatele chefilor, în prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Prima ediție din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 2 septembrie 2023 îl aduce pe Oase în centrul publicului. Invitatul special a avut o sarcină dificilă. Acesta a fost nevoit să aleagă câștigătorul jocului de amuletă.

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Iosif Ștefănescu au făcut cele mai savuroase preparate pentru a-l impresiona pe Oase. Cei patru au scos din dotare toate strategiile pentru a pune mâna pe noul avantaj, însă verdictul final îi aparține chiar invitatului special.

„Bine v-am găsit, de când îmi doream să revin la Chefi la cuțite pentru că îmi place să mănânc! Când am văzut farfuriile, toate mi-au făcut cu ochiul!”, a spus Oase.

Citește și: CONCURS: „Degustare la cuțite”. Trăiește experiența Chefi la cuțite în calitate de degustător. Care este regulamentul

Înainte de a începe degustarea, Irina Fodor a explica regulile show-ului culinar. Invitatul special a fost informat cu privire la faptul că amuleta ar putea merge în seif, dacă alege preparatul lui chef Iosif Ștefănescu.

Ce s-a întâmplat cu Oase la degustare în prima ediție din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 2 septembrie 2023

Încă din primele momente, Oase a reușit să facă show la degustare și să-i țină în suspans pe chefi. Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Iosif Ștefănescu au fost atenți la fiecare reacție a lui.

Invitatul special a savurat din plin fiecare preparat și a avut de zis numai cuvinte de laudă. Mai mult, acestuia i-a fost foarte greu să ia o decizie în ceea ce privește farfuria câștigătoare a jocului de amuletă.

Oase a fost „dezarmat” complet de un ingredient din farfuria lui chef Iosif Ștefănescu.

„Ce e ăsta?”, a întrebat el, vizibil surprins.

Citește și: Virgil Stănescu și Ioan Andone gătesc în acest weekend pentru jurați, în primele două ediții ale sezonului 12 Chefi la cuțite

„Ceapa gaucho”, i-a răspuns Irina Fodor.

„Ce e asta? Așa se cheamă ea? Am intrat în ea cu teamă”, a mai zis invitatul special.

Oase a fost pus și într-o situație neașteptată, după ce a gustat dintr-un ardei iute: „Mi-a spart fața! Vorbesc serios. Foarte bună mâncarea, și eu nu mănânc vită. 4 farfurii, toate foarte bune!”.

„Am înnebunit!”, a fost replica invitatului special după ce a gustat din preparatul făcut de chef Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 2 septembrie 2023. Irina Fodor, anunț neașteptat despre amuletă. Ce s-a întâmplat în platou cu chef Sor... Chefi la cuțite, 2 septembrie 2023. Cine a câștigat prima amuletă din sezonul 12. Ce a pățit Oase în culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x