Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce echipă a câștigat cel de-al șaptelea battle. Banda a adus un verdict neașteptat

Banda a adus un verdict complet neașteptat în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 6 mai 2024. Două echipe au intrat din nou la duel.

Colaj cu Chef Richard Abou Zaki, chef Orlando Zaharia și chef Alexandru Sautner alături de bandă Galerie
Banda a adus un verdict complet neașteptat în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 6 mai 2024 | Antena 1

Al șaptelea duel a ajuns la final și a adus un verdict complet neașteptat. Cei de la Administrația Națională de Meteorologie au votat, iar banda a adus un deznodământ ce a stârnit reacții puternice în bucătărie, în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 6 mai 2024.

Ce echipă a câștigat cel de-al șaptelea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția 21 din 6 mai 2024

De data aceasta, cel de-al șaptelea battle a adus o temă de gătit surprinzătoare. Cele trei echipe au primit misiunea de-a pregăti ceva cald și ceva rece, iar degustarea a fost făcută de cei de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citește și: Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Alexandru Sautner s-a enervat pe Richard Abou Zaki și a aruncat cu obiecte spre el. Ce a urmat

Ceea ce a complicat foarte mult lucrurile a fost faptul că fiecare echipă a ales anumite ingrediente ce, odată selectate, au fost interzise celorlalte. A urmat apoi amuleta lansată de Richard Abou Zaki, care a complicat și mai mult situația, fiindcă membrii echipei galbene și cei ai echipei verde turcoaz au gătit legați la mâini doi câte doi.

La finalul pprobei, farfuriile au fost trimise la degustare, iar invitații au votat ce preparat le-a plăcut cel mai mult.

Citește și: Secretul folosit de Orlando Zaharia pentru a găti corect pulpele de pui. Doar bucătarii știu trucul. Ce a zis, la Chefi la cuțite

Echipa roz a lui Richard Abou Zaki a făcut o tartină cu patru tipuri de ciuperci și zăpadă de parmigiano și o carne cu décor în formă de soare. Echipa galbenă a lui Alexandru Sautner a făcut mușchi de vită pe pat de piure de cartof dulce, cartof mov și demiglace și praz camamelizat și cheesecake, iar echipa verde turcoaz a lui Orlando Zaharia a făcut piept de rață, starter cu avocado și un cremșnit reinterpretat

Apoi, banda a început să meargă și să aducă verdictul. Emoțiile au fost mari și fiecare farfurie a adus un val uriaș de tensiune între cele trei echipe. Victoria a aparținut echipei lui Orlando Zaharia, în al șaptelea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13.

„Astăzi s-a întors roata”, a spus Cătălin Țociu.

Astfel, la duel au intrat echipa roz și cea galbenă, spre dezamăgirea lui Richard Abou Zaki și a lui Alexandru Sautner.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Alexandru Sautner s-a enervat pe Richard Abou Zaki și a aruncat cu obiecte spre el. Ce a ur... Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Adnana Mihaela Irimia a izbucnit în lacrimi, în timpul duelului. Ce i-a zis Claudia Sauliuc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x