Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Persida Suto (Kinga) i-a surprins pe jurați cu povestea ei de viață. Ce a povestit

În ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Persida Suto, cunoscută drept Kinga, i-a fascinat pe jurați cu ținuta cu care a ales să apară. Tânăra a făcut o propunere neașteptată unuia dintre jurați.

Colaj cu Persida Suto (Kinga) în platoul Chefi la cuțite alături de jurați Galerie
În ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Persida Suto, cunoscută drept Kinga, i-a fascinat pe jurați cu ținuta cu care a ales să apară | Antena 1

Sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite a adus povești de viață incredibile, preparate gustoase sau cu ingrediente surprinzătoare și concurenți veniți din mai toate colțurile lumii. Printre cei care i-au uimit pe jurați a fost și Persido Suto, cunoscută și sub numele de Kinga. Tânăra a surprins nu doar cu ținuta aleasă, ci și cu propunerea făcută unuia dintre jurați.

Ce dezvăluiri a făcut Persida Suto (Kinga) în ediția a 9-a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 8 aprilie 2024. Ce propunere a făcut unuia dintre jurați

Persida Suto și-a făcut apariția în bucătăria Chefi la cuțite într-o rochie scurtă verde, cu despicătură, ce i-a pus de minune în valoare trupul bine lucrat la sală. Ca să îi impresioneze pe Chefi, tânăra în vârstă de 24 de ani a ales să pregătească o rețetă de tartar.

Farfuriile au mers la degustare și Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu s-au apucat de analizat atent rețeta. Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut aparaiția Persida Suto (Kinga).

Citește și: Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Alexandru Săbădeanu a primit cuțitul de aur de la Orlando Zaharia. Cum a reacționat

Rochia cu despicătură i-a surprins din plin pe jurați, dar și faptul că tânăra purta la ea e o păpușă, despre care ulterior a spus că a luat-o în ziua în care a murit bunica ei, o ființă extrem de dragă ei.

„Tot timpul o am pe bunica mea în suflet, a fost o femeie minunată. Nu e o păpușă normal, e o păpușă sacră pentru mine, îi simt prezența bunicii. Numele meu e Persida Lidia Suto, însă toată lumea mă știe de Kinga. Kinga Queen este un personaj făcut de mine. Eu am suferit foarte mult, am trecut prin foarte multe depresii și nici persoana iubită nu mă ajuta, efectiv era mai dur cu mine. Eu sunt și o persoană care mă alint foarte mult. Tot timpul eram foarte atentă și asta l-a deranjat mult. Eram oarecum pedepsită ca să îl las în pace. Multe agresiuni începeau de acolo și ziceam mereu că e vina mea. Dar o femeie nu trebuie lovită, doar că am luat poate un exemplu prost că o femeie trebuie să fie cu capul jos, să fie înțelegătoare. Poate am greșit atunci, l-am iubit enorm de mult. A jignit-o pe mama și atunci mi-am făcut bagajul și am plecat. Și așa s-a născut Kinga. Kinga este o femeie extrem de dură, extrem de rea, care nu permite să i se vorbească într-un fel. E un personaj ce mă protejează de cei care vor să îmi facă rău. Să ai personalități e foarte greu. Persida e acolo, într-un colt, ea e foarte sensibilă, Persida nu are curaj. În schimb, Kinga iese la suprafață și încearcă să te rănească, să te facă să simți ce simte Persida”, a spus concurenta, în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, în 8 aprilie 2024.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Sylvain Helaine (Mr. Snake) e cel mai tatuat profesor din lume! Ce dezvăluiri a făcut

În urmă cu 4 ani, tânăra s-a apucat de fitness de performanță și a devenit vicecanpioană europeană.

O propunere complet neașteptată a fost atunci când Kinga a vrut să îl ridice pe Orlando Zaharia, dar acesta a refuzat.

„Pot?! Am o afinitate pentru tine, ești un bărbat foarte frumos!”, a zis tânăra, care a completat: „Dacă nu mi-ai răspuns pe Instagram trebuia să vin aici! N-ai de ales!”.

În locul lui a venit Ștefan Popescu, iar chefii au fost uimiți de forța tinerei. Concurenta nu a primit șansa de-a merge mai departe, în bootcamp.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Cine e Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui chef Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce a povestit... Chef Orlando Zaharia a dat cuțitul de aur ieri seară, la Chefi la cuțite. Roata norocului complică misiunea juraților di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x