Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Alexandru Săbădeanu a primit cuțitul de aur de la Orlando Zaharia. Cum a reacționat

Alexandru Săbădeanu a primit cuțitul de aur de la Orlando Zaharia în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 aprilie 2024.

Colaj cu Alexandru Săbădeanu care a primit cuțitul de aur de la chef Orlando Zaharia Galerie
Alexandru Săbădeanu a primit cuțitul de aur de la Orlando Zaharia | Antena 1

Au fost momente de bucurie în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, după ce Orlando Zaharia a decis să îi ofere cuțitul de aur lui Alexandru Săbădeanu. Tânărul i-a impresionat pe jurați nu doar cu un desert extrem de complex, ci și cu experiența lui profesională. Astfel, fiindcă a primit cuțitul de aur, concurentul a intrat direct în echipa lui Chef Orlando Zaharia.

Alexandru Săbădeanu a primit cuțitul de aur de la Orlando Zaharia în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 aprilie 2024. Ce a gătit

Emoțiile au fost mari în bucătărie pentru Alexandru Săbădeanu, căci tânărul a ales să facă un desert complex, menit să îi reflecte priceperea în materie de gătit. Apoi, când farfuria a fost gata, aceasta a fost trimisă la degustare.

Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu au degustat atent și și-au dat seama imediat că au de-a face cu un bucătar experimentat. Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Alexandru Săbădeanu, tânărul care ulterior a primit cuțitul de aur de la Orlando Zaharia, la Chefi la cuțite sezonul 13.

Citește și: Cine e Lăcrămioara Pintilie, cuțitul de aur al lui chef Richard Abou Zaki din sezonul 13 Chefi la cuțite. De ce a părăsit Italia

„Am început să gătesc în timpul facultății, am făcut Universitatea de Arte și Design din Cluj Napoca, eram pasionat de mult de bucătărie. În anul al doilea an de facultate lucram pentru un restaurant, făceam afișe promoționale, meniuri, mă ocupam de partea de graphic design. Când aveam timp liber și eram acolo la restaurant intram în bucătărie, îi ajutam pe băieți. Încet, încet, cum am muncit acolo, mi s-a propus un job part time. Erau niște bani în plus pentru facultate, apoi am rămas în bucătărie de tot, până în prezent. Am lucrat la un restaurant de tip fine dining din Cluj, apoi mi s-a propus să lucrez în Austria și am decis să plec, chiar dacă nu știam limba. M-am dus pentru experiență, să văd și ce e în afară. Am stat un an, până a venit pandemia. Apoi am primit un telefon de la Chef Patricio Massimino și am rămas timp de un an, am preluat secția de patiserie. În prezent lucrez la o secție de carne”, a povestit concurentul.

După ce s-a prezentat, concurentul a explicat ce greșeli a făcut și a demonstrate astfel că este un bucătar cu multă experiență.

Citește și: Cine e Mario Mădălin Dumitru, cuțitul de aur al lui chef Alexandru Sautner din sezonul 13 Chefi la cuțite. Cu ce se ocupă

Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu l-au ținut în suspans pe concurent, apoi i-au arătat verdictul: cu patru cuțite, concurentul a primit șansa de-a merge mai departe în bootcamp.

„Ai riscat, ai făcut o farfurie foarte complexă”, au zis jurații, care i-au apreciat tehnicile folosite și curajul de-a face un astfel de preparat.

„Din ce echipă ai zis că ai vrea să faci parte?”, a întrebat Orlando Zaharia.

„Din a dumneavoastră”, i-a răspuns concurentul.

„Sigur?”, a verificat juratul Chefi la cuțite sezonul 13.

„Da”, a venit replica tânărului, cuprins de emoție.

Acesta a fost momentul în care Orlando Zaharia i-a oferit cuțitul de aur, spre marea bucurie a tânărului. Astfel, în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 8 aprilie 2024.

„Haideți, chefi, în finală! Voi duce cu mare mândrie acest cuțit echipei și voi trage cu ei până în finală. Cel puțin până în finală și după finală! La premiul cel mare! Adrenalina…Mă gândesc cum să dorm în seara asta, mă duc să dau ture de parc”, a zis Alexandru Săbădeanu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Cine a câștigat a noua amuletă, oferită de Radu Darie și Dragoș Blănăriu. Ce a urmat... Cine e Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui chef Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce a povestit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x