Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Pictorul Vasile Mureșan, cunoscut drept Murivale, i-a surprins pe jurați cu povestea lui de viață

În ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, celebrul pictor român Vasile Mureșan (Murivale) i-a surprins pe jurați cu povestea lui de viață emoționantă. Preparatul pregătit de artist a fost o adevărată surpriză.

Colaj cu pictorul Vasile Mureșan (Murivale) în bucătăria Chefi la cuțite alături de jurați Galerie
În ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, celebrul pictor român Vasile Mureșan (Murivale) i-a surprins pe jurați cu povestea lui de viață emoționantă | Antena 1

Sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite a adus povești de viață incredibile, preparate gustoase sau cu ingrediente surprinzătoare și concurenți veniți din mai toate colțurile lumii. Printre cei care i-au uimit pe jurați a fost și pictorul român Vasile Mureșan.

Acesta nu doar că a pregătit o rețetă surprinzătoare, dar i-a fascinat pe toți cu povestea lui de viață.

Pictorul român Vasile Mureșan, cunoscut drept Murivale, i-a surprins pe jurați cu povestea lui de viață, în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 8 aprilie 2024

În ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, printre cei care au decis să se prezinte în fața juraților a fost și pictorul Vasile Mureșan (Murivale).

Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu au degustat atent preparatul și au încercat să își dea seama cine ar fi putut găti un astfel de preparat.

Citește și: Cine e Lăcrămioara Pintilie, cuțitul de aur al lui chef Richard Abou Zaki din sezonul 13 Chefi la cuțite. De ce a părăsit Italia

Apoi, ușile s-au deschis și în platiu și-a făcut apariția Murivale, care s-a prezentat:

„Mă numesc Vasile Mureșan Murivale, sunt artist vizual, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, un artist cunoscut în România, un artist de patrimoniu. Trăiesc de la 21 de ani doar din picture și am făcut peste 12.000 de lucrări, adică o bibliotecă de artă valoroasă. Trăiesc din pictură. Am început să pictez de mic. Sunt născut într-un sat din Bistrița Năsăud, foarte cunoscut, în Arcalia. Acolo am făcut clasa I, din clasa a II-a am crescut într-un orfelinat și din acel orfelinat eu am prins drag de cultură. Dacă stai la sat, biserica te mănâncă și nu te poți dezvoltliber cu viziune. Fiind dintr-o familie numeroasă, mama a rămas văduvă cu 8 copii la 38 de ani. Un unchi a insistat să mă ducă la o casă de copii și acolo îmi plăcea foarte mult să merg la cercul de pictură și să visez că voi face cândva pictură”, a dezvăluit concurentul.

Citește și: Cine e Mario Mădălin Dumitru, cuțitul de aur al lui chef Alexandru Sautner din sezonul 13 Chefi la cuțite. Cu ce se ocupă

Surpriza a fost și mai mare atunci când jurații au aflat că în preparat s-a pus și cola. Jurații au fost surprinși din plin atât de rețetă, cât și de dezvăluirile făcută de Murivale.

La final, concurentul a primit cuțitul de argint al prieteniei, în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 aprilie 2024.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Richard Abou Zaki l-a „atacat” pe Orlando Zaharia în timpul degustării de la proba de a... Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Cine a câștigat a noua amuletă, oferită de Radu Darie și Dragoș Blănăriu. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x