Antena Căutare

Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă neașteptată, chiar în proba de gătit pe echipe

În cel de-al paisprezecelea battle culinar, concurenții sunt cu un pas mai aproape de marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite”, ce va fi difuzată pe 15 decembrie 2020. Dorind să se asigure de faptul că va câștiga proba de gătit pe echipa, Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă!

Proba de gătit pe echipa a început în forță, în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. De data aceasta, pentru cel de-al paisprezecelea battle culinar, bucătarii rămași în competiție trebuie să pregătească rețete cu adevărat speciale de deserturi!

Vestea dată de frumoasa Gina Pistol nu a părut să îi bucure nici pe concurenți, dar nici pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu sau Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă neașteptată în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

De data aceasta, în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat că cele trei echipe trebuie să gătească un desert cu adevărat special. Degustarea va fi făcută de un juriu format din fermieri și din oameni de afaceri și fiecare detaliu contează.

citește și: Silviu Costan (Foca) din echipa lui Sorin Bontea a fost eliminat înainte de semifinală

Nimeni nu își dorește să ajungă la duel, căci astfel se naște riscul eliminării unui concurent din competiție, chiar când finala bate la ușă.

Cătălin Scărlătescu în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început să își facă strategii încă din primele minute ale probei. Se pare că para fiartă a fost vedeta acestei ediții, căci toată lumea a dorit să o gătească, în proba de gătit pe pe echipe din ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

„Astăzi ne vom întrece în pere fierte. Ceea ce va face diferența, de fapt, este ceea ce vom pune pe lângă”, a explicat Sorin Bontea.

citește și: Gina Pistol, într-o rochie scurtă și senzuală, ce i-a lăsat picioarele la vedere! Cum a apărut

Concurenții au început să alerge la cămară, să aleagă ingrediente sau să se sfătuiască atent cu chefii atunci când Cătălin Scărlătescu a apăsat butonul roșu, anunțând astfel că are de gând să folosească amuleta ce îi permite să guste din preparat, pe toată durata probei. Așa cum era de imaginat, bucuria a fost mare pentur bucătarii din echipa sa.

Chefi la cuțite #DENEOPRIT ⏩ Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. Temă surprinzătoare la proba de gătit pe echipe! Reacția chefilor când au aflat vestea... Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. Sorin Bontea a dat alarma în bucătărie! Ce amuletă a folosit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x