Antena Căutare

Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. Silviu Costan (Foca) din echipa lui Sorin Bontea a fost eliminat înainte de semifinală

Veste dureroasă pentru Sorin Bontea, în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Silviu Costan (Foca) a fost eliminat, chiar înainte de semifinala îndrăgitului show culinar.

Silviu Costan (Foca) a fost eliminat din competiție în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Silviu Costan (Foca) a fost eliminat din competiție în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost una cu adevărat spectaculoasă și a adus situații neașteptate.

Proba de gătit pe echipe i-a făcut pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să se întreacă în amulete, folosindu-le pentru ultima oară în acest sezon. Cei trei titani ai bucătăriei au încercat să își ajute bucătarii să evite duelul, pe cât posibil.

Silviu Costan (Foca) a fost eliminat în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

De data aceasta, în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe au intrat în bucătărie și au dat cel de-al paisprezecelea și ultimul battle culinar. Emoțiile au fost uriașe, așa că Gina Pistol a anunțat o probă pe măsură: desert.

citește și: Gina Pistol, într-o rochie scurtă și senzuală, ce i-a lăsat picioarele la vedere! Cum a apărut

Juriul a fost format din fermieri și din oameni de afaceri. Aceștia au degustat atent farfuriile și au decis să cel mai bun desert a fost cel pregătit de echipa lui Cătălin Scărlătescu. Astfel, Paul Maxim, Cristian Boca și Cătălin Rizea au ajuns direct în semifinală.

Silviu Costan (Foca) a fost eliminat din competiție în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Silviu Costan (Foca) a fost eliminat din competiție în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Silviu Costan (Foca) a fost eliminat din competiție în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Bucătarii din cele două echipe conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au intrat la un duel de-a dreptul spectaculos.

citește și: Maria Șandru, în lacrimi din cauza lui Sorin Bontea! Ce s-a întâmplat

De data aceasta, concurenții au primit sarcina de-a pregăti un signature dish, adică o farfurie care să le poarte semnătura sau care să îi reprezinte.

După degustare, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat atent fiecare farfurie și au acordat puncte, în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

Apoi, cei trei jurați s-au întâlnit cu bucătarii care au gătit în ultimul duel de dinainte de semifinala „Chefi la cuțite” și au anunțat notele. De data aceasta, cel care a primit cele mai puține puncte a fost Silviu Costan (Foca), din echipa lui Sorin Bontea. Vestea a adus un val uriaș de tristețe pentru concurent, dar și pentru toți ceilalți din competiție, în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Chefi la cuțite #DENEOPRIT ⏩ Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. Degustare neașteptată la ultimul duel! Chefii decid ce farfurie este eliminată... Mesajul emoționant al lui Silviu Costan (Foca), după eliminarea de la Chefi la cuțite: „A fost o nebunie de experiență”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x