Antena Căutare

Panică în prima probă de Bootcamp! Chef Dumitrescu e șocat! "A luat foc masa, băi, ce faceți?"

Bucătari cu experiență, amatori pasionați de gastronomie, concurenți de toate meseriile și chiar și juniori talentați la gătit, toți încearcă ajungă la următorul nivel. Prima probă din Bootcamp, unde au intrat toți cei 120 care au primit cuțite la degustarea pe nevăzute, i-a pus la grea încercare. 

Bucătari cu experiență, amatori pasionați de gastronomie, concurenți de toate meseriile și chiar și juniori talentați la gătit, toți încearcă ajungă la următorul nivel.

Prima probă din Bootcamp, unde au intrat toți cei 120 care au primit cuțite la degustarea pe nevăzute, i-a pus la grea încercare.

Salata ca fel principal a fost tema propusă de chefi, iar pentru că proba s-a desfășurat în aer liber, aprinsul grătarului a fost misiune imposibilă pentru concurenții.

Mulți dintre ei au mari probleme în acest sens, spre surprinderea lui chef Dumitrescu.

"M-am ars la mână, iar o săptămână nu voi putea să o folosesc", povestește unul dintre concurenți. S-a lăsat cu foc uriaș, cu o masă în flăcări și cu multă panică.

Ultimul cuțit de aur vine de la cel mai aprig jurat! Bontea l-a "ochit" pe Alex Ilinca și-l trimite direct în ... Degustă salate, dar "taie" în carne vie! Chefii jurizează prima probă din Bootcamp: "Ai vrut Caesar, ți-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x