Antena Căutare

Chefilor li s-a pus în farfurie zăpadă, pinguini și flori! Gestul concurentului i-a lăsat cu gura căscată pe toți! "Vreau să trag un semnal de alarmă"

Vasile Dărămuş, un poliţist local care a venit să tragă un semn de alarmă cu preparatul lui, în ceea ce proveşte încălzirea globală!

Chefi la cutite. Ediția 8, 1 octombrie 2019. Vasile Dărămuş, un poliţist local a impresionat întregul platou al emisiunii! S-a prezentat în fața chefilor cu farfurie în care se află un iglu, doi oameni de zăpadă, doi pinguini, zăpadă și flori!

Chefi la cutite. Ediția 8, 1 octombrie 2019. Vasile este polițist local în Alba Iulia și vrea să le spună o poveste chefilor! Povestea lui va fi prezentată prin farfuria pe care o va face!

Chefi la cutite. Ediția 8, 1 octombrie 2019. Crede că va impresiona cu siguranță pentru că a făcut artă din mâncare! "Cu acest preparat încerc să trag un semnal de alarmă asupra încălzirii globale."

Află dacă a trecut sau nu mai departe!

Cele mai cunoscute bloggerițe de fashion din România, dau testul culinar la Chefi la cuţite! Au gătit trei feluri de mân... Rodica a venit cu cel mai simplu preparat în fața chefilor! Florin Dumitrescu reacționează: "Așa ceva în 2019 la Ch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x