Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Chefii au degustat preparatele concurenților. Ce note au acordat invitații

Chefii au rămas fără cuvinte atunci când au descoperit ce au gătit concurenții în semifinala Chefi la cuțite sezonul 12. Una dintre farfurii a avut un desert ce i-a amuțit.

Colaj cu chefii, invitații și Alex Bunea în semifinala sezonului 12 Chefi la cuțite Galerie
Chefii au rămas fără cuvinte atunci când au descoperit ce au gătit concurenții în semifinala Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de multe surprize la degustarea „desertului copilăriei”.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat preparatele concurenților din semifinala Chefi la cuțite sezonul 12. Ce au descoperit

Cei 9 concurenți care au ajuns în semifinala Chefi la cuțite sezonul 12 au început ziua în forță, în ediția 28 din 17 octombrie 2023. Frumoasa Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și i-a luat prin surprindere atunci când ecranul de lângă ea s-a aprins și au început să „curgă” mesajele de încurajare și de felicitare pentru fiecare concurent în parte.

Apoi, cronometrul a pornit și fiecare s-a apucat de gătit. Emoțiile au fost mari, însă fiecare a încercat să își dea silința ca să obțină un desert cu totul și cu totul special. Timpul alocat gătitului s-a scurs rapid și, plini de emoții, concurenții și-au așexat farfuriile pe bandă și au încercat să ghicească cine va face degustarea.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Concurenții au primit mesaje de la familie și prieteni. Ce au dezvăluit

Irina Fodor s-a întâlnit în platoul emisiunii cu rudele și prietenii semifinaliștilor. Banda a început să meargă și să aducă „deserturile copilăriei”.

Deși au încercat să recunoască farfuriile, efortul a fost zadarnic. Invitații au început degustarea și la fel au făcut și chefii. Un detaliu pe care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu l-au remarcat a fost faptul că invitații au fost extrem de drastici în unele situații.

„Ei știu pe cine jurizează?”, a întrebat unul dintre chefi, uimit de ce cele întâmplate în semifinala Chefi la cuțite sezonul 12.

Citește și: Ce mesaj a transmis Horia Manea, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 12. Fanii au reacționat rapid

Un moment surprinzător a fost atunci când mama lui Valentin Timofte i-a dat notă maximă fiului său. Totuși, și chefii au fost de acord că este un desert bun la gust.

A fost și o farfurie care l-a făcut pe Florin Dumitrescu să își facă cruce, mai ales că notele pe care chefii le-ar fi dat nu prea au corespuns cu notele date de rude și prieteni.

Urmărește clipul video de mai sus din semifinala Chefi la cuțite sezonul 12 ca să descoperi ce s-a întâmplat la degustare.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

S-a dat startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au avut parte de o premieră maraton în această toamnă.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV este alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY. Marea Finală a show-ului culinar are loc miercuri, 18 octombrie 2023. Urmărește emisiunea pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Mohannad Zaid (Habibi) a enervat-o pe Maryoris Hurtado. Ce s-a întâmplat... Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Concurenții au fost emoționați să îi revadă pe cei dragi. Ce reacții au a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x