Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Concurenții au primit mesaje de la familie și prieteni. Ce au dezvăluit

În ediția 28 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, concurenții ajunși în semifinală au avut parte de momente emoționante, atunci când famliile și prietenii le-au transmis mesaje.

Colaj concurenți din sezonul 12 Chefi la cuțite cu lacrimi în ochi Galerie
În ediția 28 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, concurenții ajunși în semifinală au avut parte de momente emoționante | Antena 1

Ziua a început în forță pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în ediția 28 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. Concurenții au avut parte de o surpriză de proporții atunci când au descoperit ce mesaje au primit de la familie și prieteni. Unii cu greu au putut să își stăpânească emoțiile și lacrimile.

Concurenții din semifinala Chefi la cuțite sezonul 12 au primit mesaje emoționante de la familie și prieteni. Ce reacții au avut

Ultimul battle a arătat cât de mare este dorința concurenților rămași în competiție să ajungă în semifinală și în finală. În ediția 28, difuzată pe 17 octombrie 2023, aceștia s-au întâlnit în bucătărie cu liderii echipelor lor pentru a afla ce vești aduce Irina Fodor.

„Acum trecem la următorul nivel!”, a anunțat aceasta.

Citește și: Cum arată Magda, soția lui Alexandru Bunea de la Chefi la cuțite. Cei doi s-au căsătorit după un an și jumătate de relație

„Eu am făcut tot ce am putut pentru ei ca să îi aduc până aici, de acum sunt pe barba lor”, a zis Sorin Bontea.

„Și în acest sezon se va întâmpla ca în orice alt sezon: trei probe și la sfârșit, cei care au adunat cele mai puncte, vor intra în finală. Avem multă treabă și o să începem cât de curând putem. Dar, dacă sunteți fani ai emisiunii, știți și ce vă așteaptă. Începem? Sunteți pregătiți?”, a fost anunțul făcut de Irina Fodor, care a dat startul mesajelor de la familie și prieteni.

Prima care a primit încurajări de la cei dragi a fost Raluca Hulubei, care nu și-a putut stăpâni lacrimile și a făcut o confesiune emoționantă: „Prima oară în viața mea când cineva crede în mine mai mult decât cred eu. Mereu eu sunt cea care crede în ceilalți. În ultimii doi ani am fost marcată de tragedii, nu am mai avut bucurii. Pentru mine astăzi e finala mea, așa mi-am spus. E una din cele mai fericite zile din viața mea”.

Citește și: Cum arată Raluca Hulubei de la Chefi la cuțite în costum de baie. Imagini rare cu concurenta lui Cătălin Scărlătescu

Și Alex Mihoc a fost extrem de emoționat să primească încurajări de la colegii săi de muncă, dar și de la familia lui, chiar dacă el a încercat să își abțină lacrimile.

„Eu m-am rugat la Dumnezeu să fie lex Mihoc în finală. M-am rugat ca acest copil de 18 ani să fie o victorie a generației lui, să ridice această farfurie pentru o generație întreagă umilită că e generația telefoanelor, care e leneșă. Copilul ăsta muncește, copilul ăsta muncește, și-a opărit mâinile de la 12 ani”, a zis Raluca Hulubei.

Rând pe rând și ceilalți concurenți au primit mesaje emoționante, încurajări și felicitări, în semifinala Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 17 octombrie 2023.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

S-a dat startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au avut parte de o premieră maraton în această toamnă.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV este alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY. Marea Finală a show-ului culinar are loc miercuri, 18 octombrie 2023. Urmărește emisiunea pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

Ce a dezvăluit Maria Paraschiv despre mama ei, înainte de semifinala Chefi la cuțite, sezonul 12. De ce nu îi poate fi a... Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Mohannad Zaid (Habibi) a enervat-o pe Maryoris Hurtado. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x